Özdilek

Spor

BAŞKAN GÖKÇE HER ŞEY DERİNCE İÇİN

BAŞKAN GÖKÇE HER ŞEY DERİNCE İÇİN Başkan Gökçe Konuklarını Ağırladı Konukları ile bir araya gelerek ilçede yapılan çalışmaları anlatan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Halkımızın ihtiyaçlarına yönelik ?

10 Temmuz 2024 Saat: 12:53
BAŞKAN GÖKÇE HER ŞEY DERİNCE İÇİN
BAŞKAN GÖKÇE HER ŞEY DERİNCE İÇİN

BAŞKAN GÖKÇE HER ŞEY DERİNCE İÇİN

Başkan Gökçe Konuklarını Ağırladı

Konukları ile bir araya gelerek ilçede yapılan çalışmaları anlatan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Halkımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar geliştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, makamında önemli misafirleri ağırladı. Gerçekleşen ziyaretlerde konuklarıyla görüş alışverişinde bulunan Başkan Gökçe, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu ve yönetimi ile CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Şengül Honça Çiftçi ve yönetimini konuk etti. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, ziyaretin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, misafirlere teşekkür etti. Gökçe, “Derinceli vatandaşlarımızın mutlu bir yaşam sürdürmeleri bizler için çok önemli. Halkımızın yanında olmayı ve onların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar geliştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

   

   

Derince’de Spor Okulları Kayıtları Başladı

Derince Belediyesi’nin Abdullah Tayyip Olçok Gençlik Merkezi ve Sağlıklı Yaşam Parkı’nda düzenleyeceği Spor Okulları için kayıtlar başladı.

Derince Belediyesi’nin düzenlediği Spor Okulları için kayıtlar başladı. Gençlere spor alışkanlığı kazandırmak, sosyal ve fiziksel anlamda yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlamak amacıyla düzenlenen organizasyon, Abdullah Tayyip Olçok Gençlik Merkezi ve Sopalı mevkiinde yer alan Sağlıklı Yaşam Parkı'nda gerçekleştirilecek. 2009-2018 yaş kategorilerindeki gençlerin katılım sağlayabileceği spor dalları arasında tenis, voleybol ve basketbol yer alıyor. Bu yaş grubundaki çocuklar, uzman antrenörler eşliğinde yeteneklerini geliştirme ve spor yapma imkanına sahip olacak. Kayıt işlemleri ve program detayları hakkında bilgi almak isteyen veliler ve gençler, 0262 606 19 94 numaralı telefonu arayarak gerekli bilgilere ulaşabilir.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat