Özdilek

Çevre

HER ŞEY DERİNCE İÇİN ÇOK GÜZEL OLUYOR

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe seçimlerden önce söz verdiği gibi her mahalleye bir Pazar yeri sözünü yerine getirmeye başladı.

12 Temmuz 2024 Saat: 02:17
HER ŞEY DERİNCE İÇİN ÇOK GÜZEL OLUYOR
HER ŞEY DERİNCE İÇİN ÇOK GÜZEL OLUYOR

HER ŞEY DERİNCE İÇİN ÇOK GÜZEL OLUYOR

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe seçimlerden önce söz verdiği gibi her mahalleye bir Pazar yeri sözünü yerine getirmeye başladı. Başkan Gökçe yaşanabilir güzel, temiz bir çevre ve Derince’lilerin mutluluğu ve hak ettikleri hizmeti alabilmeleri için canla başla çalışmaları sürdürüyor. Tüm çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gökçe aksaklıklara sebep olacak her şeyi önceden öngörerek ekipleriyle birlikte Derince’nin her sokağında her caddesinde ve mahallesinde ayak basmadık yer bırakmıyor. Belediyeyi sırça makam odalarından değil ekipleriyle birlikte sahada vatandaşla bire bir temas ederek yapılacak hizmetleri yerinde yönetiyor.

 NHA/Özgen Sarıkaya

Başkan Gökçe Yeni Semt Pazarını Gezdi

Derince Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi Çiçek Sokak'ta yeni bir semt pazarı hizmete açıldı.

 

İhtiyaçları Karşılayacak

İlçe halkına daha iyi hizmet verme hedefiyle çalışmalarına hız kesmeden devam eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, vatandaşlardan gelen talep ve önerileri büyük bir titizlikle inceleyerek hayata geçirmeyi sürdürüyor. Başkan Gökçe bu kapsamda vatandaşların daha rahat ve güvenli bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için Çınarlı Mahallesi Çiçek Sokak'ta semt pazarı kurulmasına öncülük etti. Yeni semt pazarı, artık bölge sakinlerinin taze meyve, sebze, gıda ürünleri ve diğer ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayacak.

“Mahallemize Hayırlı Olsun”

Pazarda vatandaşlarla birlikte alışveriş yapan Başkan Gökçe, "Derince’nin her köşesine hizmet götürmek için çalışıyoruz. İlçemiz için her zaman en iyisini yapmayı sürdüreceğiz.Halkımızın mutluluğu ve refahı için çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli alışveriş yapabilmesi için semt pazarımızı açtık. Bu pazarın mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri de mutlu etti. Onların önerileri bizim için çok değerli." dedi.

Derince’de Çevre Pırıl Pırıl

   

Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Derince Belediyesi, ilçe halkının daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamlarını sürdürmeleri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vatandaşların mutluluğu için yoğun bir mesai harcayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokakları pırıl pırıl yapıyor. Belediye ekipleri bu kapsamında boş arazilerde, cadde ve sokaklarda ot küreme, temizleme ve süpürme işlemlerini sürdürüyor. Bu çalışmalar sonucunda çevreyi daha düzenli ve temiz bir görünüme kavuşturan ekipler, yol yıkama işlemleri ile sokakların hijyenik kalmasını sağlarken, çöp konteynerlerinin bakım, onarım ve dezenfekte işlemleri ile vatandaşlara daha sağlıklı bir yaşam alanı sunuyor. Derince Belediyesi ekipleri, yolların yıkanması ve çöp konteynerlerinin düzenli olarak bakım, onarım ve dezenfekte edilmesi işlemlerini titizlikle gerçekleştiriyor. Bu sayede, ilçedeki temizlik standartları yükseltilerek, halkın sağlığı ve yaşam kalitesi artırılıyor.

Derince’de Üstyapı Seferberliği

   

Derince Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli mahallelerinde üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok noktasında üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Ekipler bu kapsamda ilk olarak Çınarlı Mahallesi Taşköprü Yolu Sokak’ta yaya trafiğinin daha güvenli hale getirilmesi için yeni kaldırımları hizmete sundu. Yine bu doğrultuda yapılan düzenlemeler çerçevesinde Çenedağ Mahallesi Erdal Sokak ile Çınarlı Mahallesi 6. Sokak’ta yeni kaldırımlar bölge halkının kullanımına sunuldu. Altyapısı tamamlanan noktalarda üst yapı çalışmaları gerçekleştiren ekipler, Çınarlı Mahallesi Vural Sokak'ta asfalt serim işlemini sürdürüyor. Derince Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü'nün yürüttüğü bu kapsamlı çalışmalar, vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor. Yapılan kaldırım ve asfalt çalışmaları sayesinde, ilçede yaya ve araç trafiği daha güvenli ve konforlu bir hale geliyor.

  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat