Çevre

HER ŞEY DERİNCE İÇİN

Derince belediyesi önce insan sloganı ile Derince Halkının mutluluğu ve huzuru için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

3 Temmuz 2024 Saat: 01:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 0 kez okunmuştur

HER ŞEY DERİNCE İÇİN
HER ŞEY DERİNCE İÇİN

HER ŞEY DERİNCE İÇİN

Derince Belediyesi önce insan sloganı ile Derince halkının mutluluğu ve huzuru için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

 NHA/ Özgen Sarıkaya

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe Yerel Yönetimler seçimleri öncesinde seçim çalışmalarında halka verdiği sözlerden biriside temiz yaşanabilir bir derince sloganı ile yola çıkmıştı. 1 Nisan sabahı Belediye Başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz Başkanlık görevini devralır almaz hemen verdiği sözleri yerine getirmek için bahaneler üretmeden Belediyenin onca borç yükü altında olmasına rağmen tek hedefi temiz ve yaşanabilir bir Derince yaratmaya başladı.

Adım Atmadık Gezmedik Yer Kalmadı

Başkan Gökçe makamında oturarak müdürlerinin veya personelinin verdiği bilgilerle Derince Belediyesini yönetmek yerine Başkan yardımcıları M. Nuri Paşa, Mehmet Turan, Daire müdürleri ve ekibiyle birlikte sürekli sahada olarak yapılması gereken ve yapılacak işleri yerinde tespit ederek çözüm üretmek üretilen çözümleri hayata geçirmek için sahada olmayı tercih ediyor. Bunun için Derince ilçesi sınırlarında eksiklikleri görmek ve vatandaşların önerilerini kendisi görmek için adım atılmadık mahalle, cadde, sokak ve alan bırakmadı.

Bu Bir Lütuf Değil Görevimiz

Başkan Gökçe Halka hizmet etmek, onların sorunlarını sıkıntılarını gidermek ve vatandaşa hizmet etmek bir lütuf değil görevdir.

 Sosyal Demokrat Belediyeciliğin özünde insan ve insana hizmet vardır. Derince Belediyesi 30 yıl sonra insana hizmeti ön plana çıkararak bunun keyfini ve mutluluğunu Derince Halkına yaşatmak en güzel değerlerden birisidir. Bu nedenle Derince Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden halka hizmet için tüm çabasıyla çalışmaktadır.

Derince’de Her Şey Halkın Mutluluğu İçin

Derince Belediyesi yaz dönemi ile birlikte çalışmalarını hızlandırırken Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaç duyulan her noktada titizlikle görev yapıyor

İlçe halkının yaşamını kolaylaştırıcı adımlar atmaya devam eden Derince Belediyesi ekipleri, kent genelinde yoğun bir mesai harcıyor. Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de belirlenen program doğrultusunda ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda son olarak Çınarlı Mahallesi Meriç Sokak, Ak Sokak ve 11. Sokak’ta asfalt yama çalışması gerçekleştirildi. Yine Çınarlı Mahallesi Orkide Sokak’ta parke taşı yol onarımı yapan belediye ekipleri Sırrıpaşa Mahallesi Bağlar Yolu Sokak’ta kaldırım onarımında bulundu. Belediye ekiplerinin vatandaşlardan gelen talepler ve belirlenen program doğrultusunda çalışmalarını ilçe genelinde sürdüreceği ifade edildi.

ÇALIŞMALARDAN BAZI KARELER

   

SOKAK DÜZENLEMELERİ

    

 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat