Özdilek

Güncel

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’ten Çağrı

İzmit Belediye Başkanı AV. Fatma Kaplan Hürriyet geçiş ücreti için ilçe başkanlarına çağrıda bulundu. Ayrıca Sadettin Saran’la görüşmelerinin ardından spor stratejisini anlattı.

13 Temmuz 2024 Saat: 23:55
İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’ten Çağrı
İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’ten Çağrı

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’ten Çağrı

İzmit Belediye Başkanı AV. Fatma Kaplan Hürriyet geçiş ücreti için ilçe başkanlarına çağrıda bulundu. Ayrıca Sadettin Saran’la görüşmelerinin ardından spor stratejisini anlattı.

 NHA/Özgen Sarıkaya

Hürriyet’ten İlçe Belediye Başkanlarına Çağrı!

 “Geçiş Hakkı Ücretleri Adil Paylaştırılmalı!”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi CHP Grup Başkan Vekili olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Geçiş Hakkı Ücretlerinin tahsilatıyla ilgili tüm ilçe belediye başkanlarına çağrıda bulunarak, “İlçelerimize daha fazla hizmet edebilmek ve gelir kaynaklarımızı artırmak için bu önemli öneriye destek verelim” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi CHP Grup Başkan Vekili olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Geçiş Hakkı Ücretlerinin tahsilatıyla ilgili önemli bir önergeyi dün gerçekleştirilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sundu. Konuyla ilgili olarak tüm ilçe belediye başkanlarına çağrıda bulunan Başkan Hürriyet, şu ifadeleri kullandı: Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'ne CHP grubu olarak sunduğumuz önergeyle, haberleşme altyapıları için tahsil edilmesi gereken “Geçiş Hakkı Ücretlerinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde olduğu gibi tüm ilçe belediyelerine adil bir şekilde paylaştırılmasını talep ettik.

“Her İlçenin Faydasına Olacaktır”

Parti ayrımı gözetmeksizin tüm ilçe belediye başkanlarına buradan bir çağrıda bulunuyorum;

“İlçelerimize daha fazla hizmet edebilmek ve gelir kaynaklarımızı artırmak için bu önemli öneriye destek verelim.” Geçiş Hakkı Ücretlerinin adil dağıtılması, her ilçemizin kalkınmasına büyük katkı sağlayacak ve bu adil dağıtım her ilçemizin faydasına olacaktır.

Hürriyet, "İşte Spor Stratejimizi Değiştirmemizin Nedeni, Bu Kentin Çocukları"

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın, Başkan Hürriyet'in ziyaretinin ardından paylaştığı fotoğraf; İzmit Belediyesinin spor stratejisi değişikliğiyle, alt yapı ve amatöre verilecek desteğin arttırmasının ne kadar yerinde olduğunu gözler önüne serdi

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ı annesini kaybetmesinin ardından taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Başkan Hürriyet, Saran Holding işbirliğiyle yaptıkları Alikahya Atatürk Spor Salonu'ndan faydalanan Kocaeli Voleybol Akademi Kadın Voleybol Takımı'nın 2. Lig'e yükselme başarısını Sadettin Saran'a iletti.

   

“Boş Beyin Şeytanın Oyun Alanı”

Ziyaretin ardından Sadettin Saran sosyal medyasında “Şampiyonlar yetiştirmek şart değil, boş beyin şeytanın oyun alanı” diyerek gençlerin sporla meşgul olmasının önemine vurgu yaparken, Başkan Hürriyet de İzmit Belediye Sporun spor stratejisinde yaptığı değişikliğin ne kadar yerinde olduğuna değindi.

“Stratejinin Nedeni Bu Kentin Çocukları”

Başkan Hürriyet Saran'ın paylaştığı fotoğraf sonrasında sosyal medya hesabında İzmit Belediyesinin spor stratejisi değişikliğini vurgulayarak “İşte yeni dönemde alt yapı ve amatöre daha fazla destek vermek üzere strateji değiştirmemizin nedeni; bu kentin çocukları." açıklamasında bulundu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat