Özdilek

Çevre

İZMİT BELEDİYESİ KÖYLERE ÖNEM VERİYOR

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Sosyal Demokrat Belediyeciliği 2. Beş yılında İzmit halkına Köy Kent ayrımı yapmadan en güzel bir şekilde Sosyal Belediyeciliği hayata geçiriyor.

14 Temmuz 2024 Saat: 00:18
İZMİT BELEDİYESİ KÖYLERE ÖNEM VERİYOR
İZMİT BELEDİYESİ KÖYLERE ÖNEM VERİYOR

İZMİT BELEDİYESİ KÖYLERE ÖNEM VERİYOR

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Sosyal Demokrat Belediyeciliği 2. Beş yılında İzmit halkı hissedilir bir şekilde uygulamaya çalışıyor. Köy Kent ayrımı yapmadan en güzel bir şekilde Sosyal Belediyeciliği hayata geçiriyor.

 NHA/Özgen Sarıkaya

İzmit Belediyesi Köyleri Önemsiyor ve Sık Sık Ziyaret Ediyor

Kırsal mahalleri ziyaret etmeyi sürdüren İzmit Belediyesi, Süverler Mahalle Muhtarı Neşet Akdeniz ile bir araya gelerek mahallenin ihtiyaçlarına yönelik incelemelerde bulundu

Kırsal mahallelerdeki ihtiyaçları yerinde tespit eden İzmit Belediyesi, Süverler Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Neşet Akdeniz ile bir araya gelen İzmit Belediyesi yöneticileri vatandaşların ilettiği ihtiyaç ve talepleri tek tek not aldı.

    

Geniş Katılım

İnceleme programında İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Muhammet Ertürk ve Lütfü Obuz, Köy Hizmet Masası Sorumluları İsmet Kanık, İsmail Akdeniz ve Ali Filiz, Manav Dernekleri Masası Sorumlusu Nurullah Özer, Teknik Danışman Hakan Yalçın, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Park ve Bahçeler Müdürü Devrim Bal, Muhtarlık İşleri Müdürü Ozan Aksu, Temizlik İşleri Müdürü Sedat Çakır, Veterinerlik İşleri Müdürü Dr. Mehmet Çetinkaya, Kırsal Hizmetler Müdürü İsmet Kunttaş ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülşah Çubuklu yer aldı.

Vatandaşlardan Teşekkür

Mahalle sakinleriyle sohbet eden belediye yetkileri talep edilen hizmetlerle ilgili en kısa sürede çalışma yapılacağını kaydetti. Muhtar Akdeniz ve vatandaşlar da kendileriyle yakından ilgilenen İzmit Belediyesi ekiplerine teşekkürlerini iletti.

İzmit Belediyesi Mahallelerdeki İhtiyaçları Yerinde Tespit Ediyor

   

İzmit Belediyesi, Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Aysun Güler ile bir araya gelerek mahallenin ihtiyaçlarına yönelik incelemelerde bulundu

İzmit Belediyesi, mahallelerdeki ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi yöneticileri, Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Aysun Güler ile bir araya gelen İzmit Belediyesi yöneticileri, ihtiyaç ve talepleri tek tek not aldı.

Yoğun Katılım

İnceleme programında İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Muhammet Ertürk ve Lütfü Obuz, Teknik Danışman Hakan Yalçın, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Park ve Bahçeler Müdürü Devrim Bal, Muhtarlık İşleri Müdürü Ozan Aksu, Temizlik İşleri Müdürü Sedat Çakır, Veterinerlik İşleri Müdürü Dr. Mehmet Çetinkaya ve Zabıta Müdürü Ümit Fındık yer aldı.

  

Sorunlar Yerinde Tespit Edildi

Mahalleyi Muhtar Güler ile birlikte karış karış dolaşan ekipler, sorunları yerinde tespit etti. Muhtar Aysun Güler ve vatandaşlar da kendileriyle yakından ilgilenen İzmit Belediyesi ekiplerine teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat