Özdilek

Eğitim

KBB de Kurum Hafızası Eğitimi ve Dilovası Eğitim Binası

Büyükşehir’in ilgili personeline kurum hafızasına yönelik olarak “Arşiv Mevzuatı ve Birim Belge Yöneticisinin Görevleri Eğitimi" verildi. KBB. Diliskelesi Mahallesine Eğitim hizmet binası inşa ediyor.

6 Temmuz 2024 Saat: 19:25
KBB de Kurum Hafızası Eğitimi ve Dilovası Eğitim Binası
KBB de Kurum Hafızası Eğitimi ve Dilovası Eğitim Binası

KBB de Kurum Hafızası Eğitimi ve Dilovası Eğitim Binası

Büyükşehir’in ilgili personeline kurum hafızasına yönelik olarak “Arşiv Mevzuatı ve Birim Belge Yöneticisinin Görevleri Eğitimi" verildi. KBB. Diliskelesi Mahallesine Eğitim hizmet binası inşa ediyor.

 NHA/Özgen Sarıkaya

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli halkına en hızlı ve en iyi şekilde hizmet edebilmek amacıyla personelin gelişimi için eğitim vermeye devam ediyor. Bu kapsamda İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Büyükşehir’de görev yapmakta olan birim belge yöneticilerine yönelik “Arşiv Mevzuatı ve Birim Belge Yöneticisinin Görevleri Eğitimi" düzenlendi. Eğitimin açılış konuşmasını yapan Daire başkanı Bayram Bayram, arşiv yönetmeliğine uygun işlem yapılması için personelin yetkinliğinin artırılması ve kurum arşivinin önem arz ettiğini, kurum hafızasının önemli olduğu bunun da mevzuata uygun bir arşiv düzenlemesinde öneminden bahsetti.

Cumhurbaşkanlığı Eğitmenleri

Eğitimde Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı Eğitmenleri tarafından ‘’Belge ve Belge Çeşitleri, Kurum ve Birim Arşivi, Devir, Ayıklama ve İmha Komisyonu, Dijitalleştirme ve Dijitalleştirme Komisyonu, Uygun Cihaz Tercihi, Elektronik Belge, Elektronik İmza ve Onay, Belge İçeriği, Fiziki Belge, Ek, İlgi, İlişki, Tebliğ, Paylaşma, Asıl Belge, Tenkit Yazısı, Belge Yönetimi, Neden EBYS, Kayıtlı Elektronik İmza, Belge Taşıma, Belgeye Erişim, Klasöre Erişim, Ayıklama, Tasfiye, Elektronik Dosyalama, Hatalı Dosyalama Kontrolü, Özel Klasör ve Dosyalama, Arşiv Bilinci Kazandırılması, Temel Arşivcilik Bilgileri’’ gibi konu başlıklarına değinildi. Büyükşehir 153 Çağrı Merkezi Eğitim Salonunda gerçekleşen eğitime Büyükşehir’in 146 birim belge yöneticisi katılım sağladı.

Dilovası Gençliğine Hizmet Binası

“Sporun Başkenti Kocaeli” vizyonu doğrultusunda eğitim kurumlarına spor salonları, amatör kulüplere saha ve malzeme desteği, kentin farklı noktalarına tesisler kazandıran Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya olan desteğine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir, Dilovası Diliskelesi Mahallesinde bulunan mevcut halı sahanın yanına hizmet binası kazandırıyor.

Proje kapsamında Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan mevcut halı sahanın yanındaki parsele 114 m2’lik prefabrik yapı inşa edildi. Yapı içerisinde 12 m2’lik idari ofis, 18 m2’lik sınıf ve 54 m2’lik salon bulunuyor.

İlerleme Yüzde 90

Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın gözetiminde devam eden “Diliskelesi spor Tesisi Hizmet Binası Yapım İşinde” ilerleme oranı yüzde 90 seviyesine ulaştı. Prefabrik dışında kalan alana saha betonu dökerek çevre düzenleme imalatını tamamlayan ekipler, saha betonları ve dış merdivenlerin kaplama imalatlarını da bitirdi.

Elektrik İmalatları

Zemin tesviyesinin yapıldığı projede son olarak çevre topuk betonu çitleri ile sahaya giden merdivenler yapıldı. Ekipler şu an yapı içerisinde elektrik imalatlarını yerine getiriyor. Çocuklar ve gençleri spor yapmaya yönlendirmek gibi önemli bir görev üstlenecek “Diliskelesi spor Tesisi Hizmet Binası” yakın bir zamanda kapılarını açacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat