Özdilek

Güncel

Milas Belediyesi Dolu Dizgin

Milas Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Üstyapı ve altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken YKS sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte YKS tercihlerde Belediye danışmanlık hizmeti veriyor.

24 Temmuz 2024 Saat: 01:55
Milas Belediyesi Dolu Dizgin
Milas Belediyesi Dolu Dizgin

Milas Belediyesi Dolu Dizgin

Milas Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Üstyapı ve altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken YKS sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte YKS tercihlerde Belediye danışmanlık hizmeti veriyor.

 NHA/Özgen Sarıkaya

Ören’de Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Milas Belediyesi tarafından ilçemizin gözde tatil merkezlerinden biri olan Gökova’nın incisi Ören’de başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Mahallede Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kanalizasyon çalışmalarının tamamlandığı noktalarda Milas Belediyesi tarafından yapımına başlanan kazılan yolların yeniden düzenlenmesi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmaların Bir Kısmı Tamamlandı…

  

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hummalı çalışmaların gerçekleştiği alanda yaklaşık 6500 m2’lik beton parke taşı ile yol yapımı ve 4000 m2 dekoratif parke taşı ile kaldırım yapımı, 3000 m bordür döşeme ve 1000 m beton yağmur suyu oluğu döşeme çalışmaları gerçekleştirilecek.

Çalışmaların hızla tamamlanması için yoğun çalışmalar gerçekleştiren ekipler beton parke taşı ile yol yapım işinin 1800 m2’lik kısmını, dekoratif parke taşı ile kaldırım yapılmasının 1250 m2’lik kısmını, 1100 m bordür döşenmesini, 300 m beton yağmursuyu oluğu döşenmesini ve 17 farklı noktada 185 m uzunluğunda Q300’lük koruge boru ile yağmur suyu hattı yapılması çalışmalarını tamamladı.

Başkan Topuz Çalışmaları Yerinde İnceliyor…

  

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Ören’de gerçekleştirilen çalışmaları bölgeye gerçekleştirdiği ziyaretlerle yakından takip ediyor. Çalışmaların gerçekleştiği yerlerde alan incelemesi gerçekleştiren Başkan Topuz, sürdürülen faaliyetler hakkında bilgiler alıyor. Ekiplere yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, çalışmaların ivedilikle tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etti.

MİLAS BELEDİYESİ’NDEN TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ

Milas Belediyesi gençlerin geleceğine katkıda bulunmak ve eğitim süreçlerine destek olmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan YKS sonuçlarının ardından öğrenciler tercih heyecanı yaşıyor. Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) personeli tarafından gençlerin ilgi alanlarına uygun en doğru tercihi yapmasına katkı sağlamak için ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunulacak.

Yüz yüze gerçekleşecek görüşmeler Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Binası’nda 29 Temmuz- 02 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Hizmetten faydalanmak isteyen öğrenciler 0252 515 02 90 numaralı telefonu arayıp randevu oluşturabilecek.

 

Tüm Öğrencilerimize Eğitim Hayatlarında Başarılar Diliyorum

Belediye bünyesinde gerçekleştirilecek hizmet hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz “Öğrencilerimizin geleceklerine ve eğitim süreçlerine katkıda bulunmak için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz hayallerindeki üniversitelere yerleşebilmek için tercih heyecanı yaşıyor. Bizler de bu sürece katkıda bulunmak ve öğrencilerimizin yetenek ve ilgi alanlarına en uygun tercihi yapmalarını sağlamak için ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyoruz. Değerli öğrencilerimizi bu hizmetten faydalanmak için Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Binası’na davet ediyor, tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat