Özdilek

Güncel

11 kişiyi daha boğulmaktan kurtarıldı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın Kandıra sahillerinde başlattığı hayat kurtarma timi geçtiğimiz hafta sonu yine görev başındaydı. 192 kişinin görev yaptığı Hayat Kurtarma Timi 11 kişiyi daha boğulmaktan kurtararak hayata tutunmasını sağladı.  

 

4. HAFTASINA GİRDİ

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Kandıra Sahillerinde olası tehlikelere karşı görev yapmaya devam ediyor. Boğulma vakalarına da anında müdahale eden Hayat Kurtarma Timi’nde bu hafta da vatandaşların güvenliğini sağladı. Cebeci, Kumcağız, Seyrek, Bağırganlı ve Sarısu’da hizmet veren uzman personel 11 kişiyi boğulmaktan kurtardı.

 

192 KİŞİ HİZMET VERDİ

Vatandaşların güvenliğini sağlayan Hayat Kurtarma Timi’nde 192 kişi görev alıyor. AKUT, Sivil Savunma, MAG ve İl Afet ve sağlık ekiplerinin de yer aldığı timler, 5 arazi aracı, 4 zoodyak bot, 2 atv, 2 otobüs, 1 Jet Ski ve 1 dalgıç aracı ile Kandıra sahillerinde hizmet veriyor.

 

AMBÜLANS NAKİL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Ambülans Nakil Hizmeti’ne ait 6 Ambülans ve 7 sağlık görevlisi de Hayat Kurtarma Timi’ne destek veriyor. Sahillerdeki vatandaşların sağlık sorunlarına anında müdahale eden ekipler tansiyon, sıcak çarpması ve yaralanmalarda da acil tıbbi destek veriyor.

 

YAŞAMA TUTUNANLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Önleme Merkezi’nin yürüttüğü cankurtaran hizmeti hafta sonları veriliyor. Cumartesi günleri 11:00–19:00, Pazar ise 09:00–18:00 saatleri arasında gerçekleştirilen özverili çalışmalar ile Sercan Kurt (22), Mustafa Yıldırım (19), Fatih Çelik (22), Sevgi Bahar (15),  Maruf Ceylan (12) Meral Kara (45,) Adem Kaş (62), Suzan Demir (18),  Mustafa Demir (20), Melike Taş (25), Kamil Beyoğlu (38) hayata tutundurulan isimler oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat