Özdilek

Güncel

17 Ağustos İ.Ö.O'ndan Karabalık'a Teşekkür

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Eski bir eğitimci olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçedeki eğitim kuruluşlarına destek vermeye devam ediyor. Kartepeli öğrencincilerin daha rahat eğitim görmelerini sağlamak için sosyal donatı konusunda da destek veren Kartepe Belediyesi, önceki gün de 17 Ağustos İlköğretim Okulu bahçesine bir kamelya hediye etti.

 

Kartepe Belediyesi marangozhanesinde yapılan ve malzemesi hayırseverler tarafından karşılanan kamelyanın imalatını yapan ekipler önceki gün okul bahçesine kamelyayı monte ettiler. Kartepe 17 Ağustos İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Selami Tarakçı ve yönetim kurulu üyeleri okulun ve öğrencilerin eksikliklerinin giderilmesi için, ilçe halkının verdiği destek için de teşekküt etmekteler.

 

Yazın güneşten kışın yağmurdan koruma sağlayacak kamelyanın öğrencilerin hizmetine girmesi nedeniyle mutlu olduklarını belirten Aile Birliği Başkanı Tarakçı, “Okula katkıları nedeniyle başta Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık olmak üzere yardımları bulunan kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Her geçen gün yapılan yeniliklerle okulun çehresi değişirken öğrencilerimiz için de daha huzurlu ortamlar oluşturmaktayız. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için sağlanan bu sosyal donatılar ve diğer imkanlarla daha şık bir eğitim kurumu oluşturmaktayız. Okulun başarı ivmesi de bu imkanlarla daha da artarak devam edecektir. Okula yapılan yatırım boşa yapılan yatırım değil, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yapılan yatırımdır” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat