Özdilek

Güncel

200 TL için çatıya çıktı

Derince D-100 karayolu mevkiinde bulunan bir dershanenin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan bir kişi kendisine 200 TL verilince ikna edilerek aşağıya indirildi.

5 Ocak 2015 Saat: 17:42
200 TL için çatıya çıktı
200 TL için çatıya çıktı

Derince D-100 karayolu mevkiinde bulunan bir dershanenin çatısına çıkan şahıs maddi durumunun kötü olduğunu ve 200 TL’ye ihtiyacı olduğunu belirterek intihar girişiminde bulundu. İsminin Bulut H. Olduğu öğrenilen kişi 6 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Çatıya çıkan şahsı gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çatıya çıkarak Bulut H.’yi ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra dershaneden çatıya çıkan yetkililer şahsa 200 TL verince Bulut H. İntihar etmekten vazgeçerek aşağıya indi. Bulut H. polis ekipleri tarafından alınarak sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat