Özdilek

Güncel

2011’de Kandıra Yeni Hastanesine Kavuşuyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ak parti genel merkezinde Kocaeli millet vekilleri eyüp ayar,Sibel Gönül ve Fikri Işık ile biraraya geldiler.

Ak Parti Genel Merkezinde Kocaeli vekilleri ile bir araya gelen Kandıra Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe ile ilgili son günlerde gündemde olan yeni hastane, gıda osb ,Kaymaz Erikli Köyü hudutlarında bulunan toramanlar göledinin sulama kanallarının yenilenmesi ve ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında vekilleri bilgilendirdiler.

Kocaeli Millet Vekilleri Kandıraya yapılacak olan yeni hastanenin temelinin 2011 yılının içinde başlanacağı gıda osb ile ilgili hiçbir köylümüzün mağdur edilmeyeceğini belirterek ilçe genelinde devam eden çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtiler.

Ak Parti Kandıra İlçe Yönetim Kurulu, Kandıra’ya yapılacak olan yatırımlar için Kocaeli Millet Vekilleri Sibel Gönül, Eyüp Ayar, Fikri Işık ve diğer millet vekillerine teşekkür ettiler. Millet vekilleri kandıra Akparti İlçe Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat