Özdilek

Güncel

25 çocuk yemin ederek izci oldu

İzmit’te 25 çocuk yemin ederek izci oldular. Kuruçeşme’de bulunan Erol Olçok Kültür Merkezi’nde düzenlenen izcilerin yemin törenine İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç da katıldı.

22 Kasım 2017 Saat: 09:58
25 çocuk yemin ederek izci oldu
25 çocuk yemin ederek izci oldu

Yemin eden çocukların alillerinin de yer aldığı yemin törenine konuşan Başkan Yardımcısı Güray Oruç, “ Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın çok iyi yetiştirilmesinde en büyük görev anne ve babalara düşüyor. İzmit Belediyesi olarak biz de bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarımıza bisiklet, basketbol topu dağıtıyoruz. Kurslar düzenliyoruz. Bunları da çocuklarımız daha donanımlı, bilgi olsunlar diye yapıyoruz” dedi.

İzci Lideri Muzaffer Gündüz de “İzmit Belediyesi, İzcilik için ne gerekiyorsa her türlü desteği veriyor. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Biz çocuklarımıza en güzel konuşmayı, yeri geldiği zaman susmayı, ağlaması gereken yerde ağlamayı, gülmesi gereken yerde gülmeyi hepsinden önce bayrağını, vatanını, insanları sevmeyi öğretiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat