Özdilek

Güncel

29 Ekim'de Satranc Turnuvasına Davetlisiniz

EMO Kocaeli şubesi bu yıl 11.sini düzenlediği, Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvasına ilgi duyan herkesi davet ediyor.

26 Ekim 2014 Saat: 16:14
29 Ekim'de Satranc Turnuvasına Davetlisiniz
29 Ekim'de Satranc Turnuvasına Davetlisiniz

Turnuva  ile ilgili EMO Kocaeli şubesinin basın duyurusu şöyle;

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası, Oda-Üye ilişkileri, mesleki alanlarının düzenlenmesine yönelik çalışmalarının yanı sıra, çeşitli etkinliklerle kent insanlarıyla, çocuklarımızla ve gençlerimizle buluşmayı hedeflemektedir. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen  Satranç Turnuvası, geleneksel hale dönüştürdüğümüz etkinliklerimizden biridir.

Bu yıl on birincisini düzenleyeceğimiz Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası 28-29 Ekim 2014 tarihlerinde Derince Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecektir. 28 Ekim saat15:30 da Açılış Töreni ile başlayacak turnuvamızda Sporcular 14 yaş altı ve 10 yaş altı olmak üzere iki farklı kategoride mücadele edeceklerdir. Yarışma sonucunda dereceye giren sporculara Kupa ve Madalya ödüllerimiz olacaktır. Detaylı bilgilere www.kocaeli.tsf.org.tr adresinden erişilebilir.

Satranç sporuna ilgi duyan herkesi turnuvamıza davet ediyor, benzeri etkinliklerin bölgemizde artmasını, kentin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamasını diliyoruz.

Elektrik Mühendisleri Odası

Kocaeli Şubesi

Yönetim Kurulu

25 Ekim 2014

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat