Özdilek

Kültür/Sanat

30 Ağustos Zafer Bayramı Derince’de Coşkuyla Kutlanacak

Derince Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşku içerisinde kutlamak için muhteşem bir programa imza atacak.

23 Ağustos 2024 Saat: 11:25
30 Ağustos Zafer Bayramı Derince’de Coşkuyla Kutlanacak
30 Ağustos Zafer Bayramı Derince’de Coşkuyla Kutlanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı Derince’de Coşkuyla Kutlanacak

Derince Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşku içerisinde kutlamak için muhteşem bir programa imza atacak. İki güne yayılacak olan programlar bandolu kortej yürüyüşü ile başlayıp Zehra ve Kurtalan Ekspres konserleri ile devam edecek

 

TARİHİN EŞSİZ DESTANLARINDAN

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yıl dönümü Derince Belediyesi’nin düzenleyeceği programlarla coşku içerisinde kutlanacak. Dünya tarihinin en büyük kahramanlık destanlarından biri olan Zafer Bayramı’nın kutlama etkinlikleri kapsamında iki gün boyunca çok özel programlar düzenlenecek. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin katılımıyla düzenlenecek olan kutlama programlarının ilki 30 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek.

BANDOLU KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

İlk olarak 30 Ağustos Cuma günü saat 19.00’da Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde buluşacak olan ilçe sakinleri buradan bando eşliğinde Harikalar Sahili’nde yer alan Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’ne kortej yürüyüşü gerçekleştirecek. Ellerinde Ay Yıldızlı Türk bayrakları ile etkinliğe katılan Derincelilerin iştirak edeceği bu yürüyüş, Zafer Bayramı’nın anlam ve önemini vurgulayan bir gösteri olacak.

İLK GÜN ZEHRA KONSERİ

Bando eşliğinde gerçekleştirilen kortej yürüyüşünün sona ermesinin ardından 30 Ağustos Cuma günü programlar konser etkinliği ile devam edecek. Harikalar Sahili’nde yer alan Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde saat 20.30’da başlayacak ve ücretsiz olarak düzenlenecek olan konserde Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Zehra sahne alacak. Geniş bir repertuar sunarak dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşatacak olan konser ile ilk gün etkinlikleri sona erecek.

İKİNCİ GÜN KURTALAN EKSPRES

Derince Belediyesi, Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında ikinci gün yine çok özel bir konser programı düzenleyecek. Ücretsiz olarak gerçekleşecek ve tüm Derincelilerin davetli olduğu konser 31 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30’da Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde başlayacak. Efsane Rock müzik grubu Kurtalan Ekspres’in sahne alacağı konserde ünlü müzik grubu kendilerini izlemek için gelen her yaştan müziksevere uzun süre hafızalarından çıkaramayacakları bir konser verecek.

BAŞKAN GÖKÇE’DEN DAVET

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de yaptığı açıklamada Zafer Bayramı'nın, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli simgelerinden olduğunu belirterek tüm halkı coşku içerisinde geçecek olan etkinliklere katılmaya davet etti. Derince Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenleyeceği bu etkinlikler, hem aileler ve gençlerin keyifli bir gün geçirmelerine imkan sağlayacak hem de Zafer Bayramı’nın coşkusunu pekiştirecek.

ETKİNLİK TAKVİMİ:

BANDOLU KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ:

Tarih                                      : 30 Ağustos 2024 – Cuma

Saat                                        : 19.00

Başlangıç Noktası     : Abdullah Tayyip Olçok Gençlik Merkezi

Bitiş Noktası              : Derince Belediyesi Gösteri Merkezi (Harikalar Sahili)

ZEHRA KONSERİ

Tarih                                      : 30 Ağustos 2024 – Cuma

Saat                                        : 20.30

Yer                                         : Derince Belediyesi Gösteri Merkezi (Harikalar Sahili)

KURTALAN EKSPRES KONSERİ

Tarih                                      : 31 Ağustos 2024 – Cumartesi

Saat                                        : 20.30

Yer                                         : Derince Belediyesi Gösteri Merkezi (Harikalar Sahili)

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat