Özdilek

Spor

42.Boğaziçi Rallisi’nde 7 Birincilik

Avrupa Ralli Kupası’na dahil 42.Boğaziçi Rallisi’nde 3 ekiple mücadele eden Bonus Unifree Parkur Racing, zorlu yarıştan 7 birincilik ile ayrıldı...

30 Eylül 2013 Saat: 18:35
42.Boğaziçi Rallisi’nde 7 Birincilik
42.Boğaziçi Rallisi’nde 7 Birincilik

Uğur Soylu-Emir Şahin genel klasman ikincisi ve sınıf 3 birincisi olarak kariyerinin en önemli başarısını elde etti.

 

 

Ülkemizin en eski motorsporları organizasyonu olan Avrupa Ralli Kupası’na dahil 42.Uluslararası Boğaziçi Rallisi, 27-29 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. Aynı zamanda Türkiye Ralli Şampiyonası’nın da beşinci yarışı olan rallide 51 ekip, iki gün boyunca 12 özel etapta mücadele etti… Ralliye ulusal ve historic klasmanında toplam 3 ekiple katılan Bonus, Unifree Dutyfree ve Technospray desteğinde yarışan Bonus Unifree Parkur Racing takımı, 7 birincilik büyük bir başarıya daha imza attı.

 

Evo Bilgi Teknolojileri desteğinde Mitsubishi Lancer Evo 9 ile mücadele eden Uğur Soylu/Emir Şahin ekibi, yarışı genel klasman ikincisi ve sınıf 3 birincisi olarak tamamladı. Bu sonuç ile kariyerinin en başarılı yarışını çıkaran Soylu/Şahin ikilisi bu yarışın ardından Türkiye Ralli Şampiyonası Sınıf 3 Birinciliği’nde ikinciliğini sürdürdü.

 

Takımın genç ekibi Burcu Burkut Erenkul/Şeyma Yağız da, Aydoğanlar Otomotiv, Liqui Moly ve Sonax desteğiyleGenç Co-pilotlar ve Bayan Co-Pilotlar Birinciliği haricinde, Sınıf 8 ikinciliği, Bayan Pilotlar ikinciliği, Genç Pilotlar üçüncülüğünü kazandılar. 

 

30 yaş üzeri ralli otomobillerine açık olan historic klasmanında ise her gün bir yarış olarak değerlendirildi ve Parkur Historic’ten son 2 yılın Türkiye Şampiyonu Engin Kap/Başar Yavuz, her iki gün de hem genel klasman hem de kategori 2 birinciliklerini kazandı.

 

Bonus Unifree Parkur Racing, Türkiye Ralli Şampiyonası’na 02-03 Kasım tarihlerinde İstanbul Rallisi ile devam edecek…

 

Not: Takım ve pilotlar hakkında detaylı bilgi ve görsellere

  1. sitesinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat