Özdilek

Güncel

5 Mart’tan itibaren Cengiz Topel’den direkt uçuş var

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Cengiz Topel Havaalanı’nın kentin havaalanı olduğunu, herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi.

26 Şubat 2014 Saat: 17:45
5 Mart’tan itibaren Cengiz Topel’den direkt uçuş var
5 Mart’tan itibaren Cengiz Topel’den direkt uçuş var

Civelek, 15 Mart’tan itibaren haftanın 7 günü uçuşların başlayacağını, yakın zamanda da Trabzon ve Erzurum’a direkt uçuşlar yapılacağını açıkladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti yapan Mahmut Civelek, güncel siyasi konularla ilgili soruları da cevaplandırdı. Başbakan Erdoğan’a yapılanların alçakça bir saldırı olduğunu söyleyen Civelek, “Başbakanımız kasetle değil, milletin oyları ile geldi. Gitmeye hiç niyetimiz yok.”dedi. Muhalefet il başkanlarının eleştirilerine de yanıt veren Civelek, “Bizim bakanımız matematikçidir. Popülizm olsun diye seçim tahmini yapmayız. Kuşkan’a önerim; 31 Mart sabahı seçim sonuçlarına baksın, rakamlar üflenmiş mi görsün. Aydın Ünlü de çok acemice çıkışlar yapıyor. O kendi partisini bir arada tutmaya çalışsın.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat