Özdilek

Güncel

8 günlük kar bilançosu: 22 kaza, 1 ölü, 30 yaralı

Kocaeli yeni yıla kar yağışı ve soğuk hava ile birlikte girdi. Yaklaşık 8 gündür hayatı zora sokan kar nedeniyle kentte toplam 22 kaza meydana geldi. Bu kazalarda 30 kişi yaralandı ve1 kişi ise hayatını kaybetti.

9 Ocak 2015 Saat: 17:40
8 günlük kar bilançosu: 22 kaza, 1 ölü, 30 yaralı
8 günlük kar bilançosu: 22 kaza, 1 ölü, 30 yaralı

Kocaeli’de il genelinde 1-8 Ocak tarihleri arasında 22 kaza meydana gelirken kazalarda 30 kişi yaralandı ve 1 kişi ise yaşamını yitirdi. Kocaeli’de kış lastiği uygulamasına sürücülerin duyarlı davranması ve kış lastiksiz yola çıkmamaları nedeniyle meydana gelen kaza sayısında düşüş olduğu gözlendi.

 

YÜZLERCE RAPOR VAR

Olumsuz hava şartları birçok maddi hasarlı trafik kazasını da beraberinde getirdi. Sürücülerin kendi aralarında rapor tuttuğu trafik kazalarının net bir sayısı ise bilinmezken yüzlerce araçta kaza nedeniyle hasar meydana geldiği tahmin ediliyor.

 

KARAYOLLARI ZORLANDI

Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin tuzlama çalışmalarını eksiksiz şekilde yapması, özellikle sürücüler için çok zor geçmesi düşünülen ocak ayını kolaylaştırdı. Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ise personel bakımından kış şartlarıyla mücadele etmekte zorlandığı belirtildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat