Özdilek

Güncel

ACIBADEM 'DEN OBEZİTE BİLGİLENDİRMESİ

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

“Acıbadem Kocaeli Hastanesi ve Kocaeli Kent Konseyi, Obezite hastalığının anlatıldığı bir organizasyonda bir araya geldi”

 

Günümüzün sağlık sorunlarının neredeyse başında gelen Obezite ile ilgili, Acıbadem Kocaeli Hastanesi halkı bilinçlendirmeye devam ediyor.

 

Hastanede açılan Diyabet ve Obezite Polikliniği tarafından düzenlenen ücretsiz “Diyabet Okulu” organizasyonlarının dışında çeşitli sivil toplum örgütleri ile de bu bilinci yaymayı hedefleyen Acıbadem Kocaeli Hastanesi, Kocaeli Kent Konseyi ile düzenlediği ortak bir programla bilinçlendirmeyi sürdürüyor.

 

İlk oturumu 08 Ekim 2010’ da yapılan ve Acıbadem Kocaeli Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Soner Dileklen tarafından verilen Diyabet ve Obezite Bilgilendirme Konferansı’ nın 05 Kasım 2010 tarihinde yapılan ikinci oturumuna Petrol-İş Sendikası’ na bağlı üyeler ve aileleri katıldı.

 

Seminerin sonunda katılımcıların kan şekeri ölçümü de yapıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat