Özdilek

Güncel

Acıbadem “İpek Kağıt’a Sağlıklı Beslenmeyi Anlattı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

“İpek Kağıt Çalışanlarına Sağlıklı Beslenmenin Ayrıntıları Anlatıldı”

 

Acıbadem Kocaeli Hastanesi sağlıklı bir yaşam için bilgilendirme toplantılarını sürdürüyor. Çeşitli kurum ve kuruluşlarda yapılan sağlık söyleşileri ile bilinçlendirme çalışmalarını sürdüren Acıbadem Kocaeli Hastanesi, Yalova’da bulunan İpek Kağıt Fabrikası çalışanlarına da sağlıklı beslenmeyi anlattı.

Acıbadem Kocaeli Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Ercan Kaplan’ın konuşmacı olduğu söyleşiye fabrika çalışanlarından 30 kişi katıldı.

Dyt Ercan kaplan özellikle çalışma hayatı içinde bulunan kişilerin beslenmelerinin önemine değindi.

Çalışma saatleri nedeni ile düzensiz beslenme alışkanlıkları edinildiğinin altını çizen Kaplan, çalışanlara bazı püf noktalar aktararak sağlıklı beslenirken kilo almamanın yollarını söyledi.

Yaşam tarzı olarak Nasıl Zayıflarım? sorusu yerine Nasıl Kilo Almam? sorusunun sorulmasını ve beslenme alışkanlıklarının bu yönde planlaması gerektiğini belirten Ercan Kaplan, yaşam boyu yapılamayacak hiçbir diyet ya da spor aktivitesine başlanmaması gerektiğini vurguladı.

Fabrika çalışanları Beslenme ve Diyet Uzmanı Ercan Kaplan’a sorularını yönelttiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat