Özdilek

Sağlık

Acıbadem Kocaeli Hastanesi Dört Yaşında

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Acıbadem Sağlık Grubu, Anadolu'ya açılımını 2006 yılında Kocaeli Hastanesi ile sürdürdü ve 19 Kasım 2010’ da hizmete girmesinin dördüncü yılını tamamladı.

 

6500 metrekare kapalı alanda 61 yatak kapasitesi ve 300'ü aşkın çalışanı ile kısa sürede başarılı uygulamalarıyla farklılığını hissettiren Acıbadem Kocaeli Hastanesi, hastalarına kalitesi uluslar arası akredite edilmiş tıbbi hizmeti sunmanın yanı sıra onları en iyi şekilde misafir etmeyi de ilke edinmiştir.

 

“Acıbadem markasını buraya getirmekle çok doğru bir iş yaptık”

 

İldeki tek A sınıfı özel hastane olan Acıbadem Kocaeli Hastanesi’nin 4 yılını değerlendiren Hastane Direktörü Serpil Sarıaydın, “Acıbadem markasını buraya getirmekle çok doğru bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Kocaeli halkının layık olduğu ve arzu ettiği hizmet kalitesini İstanbul’dan bölgeye taşıdık ve İstanbul’a gitmelerine gerek kalmadan arzu ettikleri sağlık hizmetlerine kavuştuklarını gururla gördük” dedi.

 

“Üstün standartlı sağlık hizmeti sunuyoruz”

 

Hastanenin 19 Kasım 2006 tarihinden bugüne Kocaeli halkına hizmet verdiğini belirten Başhekim Dr. Mustafa İdiz ise, “ Hastanemiz özellikle Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova yanında Ereğli ve Zonguldak illerini de içeren bölgede yaşayanlara yüksek teknolojik donanımı ve alanında yetkin kadrosu ile üstün standartlı sağlık hizmeti sunmaktadır.

 

Sanayinin yoğun olduğu bu bölgelerde özellikle iş kazalarında referans hastane olan Acıbadem Kocaeli Hastanesi, manyetik rezonans bulunan tek özel hastane olarak da tüm radyolojik tetkikleri gerçekleştiren medikal bir donanıma sahiptir.

 

Girişimsel kardiyoloji ünitesi kalp krizi geçiren hastalara 24 saat yardımcı olan tek merkezdir. Böylece hastalara müdahalede büyük önem taşıyan zaman kaybına uğramadan girişim yapılması, hastanın komplikasyonlardan koruyarak daha kısa sürede iyileşmesini sağlamaktadır.

 

Hastanemiz özellikle spor yaralanmalarında ve travmalarda başarılı cerrahi müdahale ve rehabilitasyon imkanlarıyla da öncü durumdadır.

 

Aileler için güzel telaşların yaşandığı doğumda bir çok anne adayı kadın doğum ve çocuk hekimlerimizle birlikte bu mutluluğu yaşamayı tercih etmektedir” dedi.

 

Hastane yönetimi günün anısında hastaneye gelen tüm hastalara Acıbadem yazılı ateş ölçer hediye etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat