Özdilek

Sağlık

Acıbadem Kocali Hastanesi Altıncı Yılını Kurluyor

“19 Kasım 2006’de hizmete giren Acıbadem Kocaeli Hastanesi 6. yılını kutluyor”

21 Kasım 2012 Saat: 12:01
Acıbadem Kocali Hastanesi Altıncı Yılını Kurluyor
Acıbadem Kocali Hastanesi Altıncı Yılını Kurluyor

Acıbadem Sağlık Grubu’na 2006 yılında katılan Kocaeli Hastanesi hizmette altıncı yılını geride bıraktı.

 

Acıbadem Sağlık Grubu olarak toplumun yaşam kalitesini yükseltmek ve tıbbın gelişimine katkı sağlamak üzere; koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerini, tıbbın ulaştığı en üst düzeyde, yaygın ve bütünleşik bir yapı içinde, uygun ekonomik koşullarda topluma sunmak, sağlık bilimleri alanındaki akademik çalışmalara ve bilimsel araştırmalara olanak sağlayarak, sağlıkla ilgili her konuda yeni bilgi ve uygulamaların geliştirilmesini desteklemek, kendilerini mesleklerine adamış, üstün nitelikli, insana değer veren hekimler ve sağlık uzmanları yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

 

Acıbadem Sağlık Grubu, tıbbi hizmetlerdeki mükemmeliyet düzeyi, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini yaratmadaki kararlılığı, üstün nitelikli ekibi ve çağdaş altyapısı, öncü uygulamalarıyla; Türkiye’ye model oluşturmayı ve dünyada referans gösterilen akademik sağlık kurumlarından biri olmayı hedeflemektedir.

 

Acıbadem Kocaeli Hastanesi de grubun altıncı hastanesi olarak Kocaeli’de kısa sürede farklı uygulamaları ve kaliteli hizmet ile dikkat çekmiştir.

 

KVC ve Kardiyoloji branşlarında yapılan SGK branş anlaşması sonrasında Nükleer Tıp ve Onkoloji bölümünde de yapılan anlaşma Kocaelilerin beğenisini kazandı.

 

“Onkoloji Merkezi Beğeni Kazandı”

Deneyimli uzman kadrosuyla hizmet vermeye başlayan Acıbadem Kocaeli Hastanesi Onkoloji Merkezi’nde; başta meme, akciğer, mide, bağırsak, pankreas, karaciğer, safra kesesi, prostat ve rahim ağzı kanserleri olmak üzere birçok kanser türüne medikal onkoloji yöntemi ile müdahale ediliyor.

Nükleer Tıp Ünitesi sonrasında Onkoloji Merkezi’ni de hizmete açan Acıbadem Kocaeli Hastanesi’nde SGK hastaları fark ücreti ödemeden hizmet alabiliyor.

“Tüm Branşlarda Kaliteli Hizmet”

Acil Servis, Ağız ve Diş Sağlığı, Anestezi, Beslenme ve Diyet, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dermatoloji, Fizik Tedavi Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları, Nöroloji, Nöroşirürji, Nükleer Tıp, Ortopedi ve Travmatoloji, Patoloji, Estetik ve Plastik Cerrahi, Radyoloji, Üroloji ve Yoğun Bakım bölümleri ile hizmet veren Acıbadem Kocaeli Hastanesi,düzenlediği organizasyonlar ile de sağlık konusundaki farkındalığı arttırmaya devam ediyor.

 “Acıbadem markası güven kazanmaya devam ediyor”

 

Acıbadem Kocaeli Hastanesi’nin 6 yılını değerlendiren Hastane Direktörü Serpil Sarıaydın, “Acıbadem markasını buraya getirmekle çok doğru bir iş yaptığımızı sürekli yineliyoruz. Kocaeli halkından aldığımız ilgi ve takdirle bünyemize yeni birimler katmaya çalışıyoruz. Kocaeli halkının layık olduğu ve arzu ettiği hizmet kalitesini İstanbul’dan bölgeye taşıdık ve İstanbul’a gitmelerine gerek kalmadan arzu ettikleri sağlık hizmetlerine kavuştuklarını gururla gördük” dedi.

 

 “Üstün standartlı sağlık hizmeti sunuyoruz”

 

Hastanenin 19 Kasım 2006 tarihinden bugüne Kocaeli halkına hizmet verdiğini belirten Başhekim Dr. Mustafa İdiz ise, “ Hastanemiz özellikle Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova yanında Ereğli ve Zonguldak illerini de içeren bölgede yaşayanlara yüksek teknolojik donanımı ve alanında yetkin kadrosu ile üstün standartlı sağlık hizmeti sunmaktadır.

 

Sanayinin yoğun olduğu bu bölgelerde özellikle iş kazalarında referans hastane olan Acıbadem Kocaeli Hastanesi, manyetik rezonans bulunan tek özel hastane olarak da tüm radyolojik tetkikleri gerçekleştiren medikal bir donanıma sahiptir.

 

Girişimsel kardiyoloji ünitesi kalp krizi geçiren hastalara 24 saat yardımcı olan tek merkezdir. Böylece hastalara müdahalede büyük önem taşıyan zaman kaybına uğramadan girişim yapılması, hastanın komplikasyonlardan koruyarak daha kısa sürede iyileşmesini sağlamaktadır.

 

Hastanemiz özellikle spor yaralanmalarında ve travmalarda başarılı cerrahi müdahale ve rehabilitasyon imkanlarıyla da öncü durumdadır.

 

Aileler için güzel telaşların yaşandığı doğumda birçok anne adayı kadın doğum ve çocuk hekimlerimizle birlikte bu mutluluğu yaşamayı tercih etmektedir” dedi.

 

Hastanenin kuruluş yıldönümü dolayısı ile tüm çalışanlar bir arada fotoğraf çektirdi.

Ardından hastane lobisinde düzenlenen organizasyonla pasta kesilerek hastanenin 6. Yaşı kutlandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat