Özdilek

Güncel

ADD’den mücadele vurgusu

ADD Kocaeli Şubesi, Diyarbakır Lice’de Türk Bayrağı’na yapılan hain saldırıyı kınamak için Sabri Yalım Parkı’nda basın açıklaması düzenledi

11 Haziran 2014 Saat: 17:49
ADD’den mücadele vurgusu
ADD’den mücadele vurgusu

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kocaeli Şubesi, Diyarbakır Lice’de Türk Bayrağı’na yapılan hain saldırıyı kınamak için Sabri Yalım Parkı’nda basın açıklaması düzenledi. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan açıklamaya, ADD’nin Kocaeli’deki tüm şubelerinin yanı sıra Mehmetçik Vakfı, Türk Ocakları, CHP il ve ilçe örgütleri ile Eğitim-İş’ten de destek geldi.

Açıklamayı okuyan Atatürkçü Düşünce Derneği Yahya Kaptan Şube Başkanı Yakup Gökçe, Cumhurbaşkanı’nı ve Hükümet’i göreve çağırdı. “Başbakan ve hükümet, değil bu saldırıları önlemek, bu saldırıların tek nedenidir” diyen Gökçe, demokratik açılımın amacının, vatanın bütünlüğünü bozmak olduğunu vurguladı.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez askeri kuvvetlerin gözü önünde Türk Bayrağı’nın indirildiğini belirten Gökçe, “Emperyalizmin kuklası terör örgütü, cesaretini iktidardan almaktadır” dedi. Bülent Arınç’ın açıklamalarına da değinen Gökçe, “Arınç, asıl suçlunun iktidar olduğunu, bu eylemlerin kendi politikalarından kaynaklandığını itiraf etmiştir” dedi. Ülkeyi ayrıştırmaya çalışanların, hedeflerine ulaşamayacaklarını belirten Gökçe, ADD’nin tam bağımsız bir Türkiye için sonuna kadar mücadele edeceğini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat