Özdilek

Güncel

Aden Ağız ve Diş Sağlığı çalışanları moral depoladı

Kocaeli Aden Dental Group Aden Ağız ve Diş Sağlığı çalışanları, Safran Restoran’da bir araya gelerek gönüllerince eğlendi.

25 Mart 2018 Saat: 16:18
Aden Ağız ve Diş Sağlığı çalışanları moral depoladı
Aden Ağız ve Diş Sağlığı çalışanları moral depoladı

Aden Dental Group Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Tandoğan, İşletme Müdürü İlknur Boztaş, Volkan Severcan, Bora Bayrak, Kevser Edibe Akbaş, Gönül Uluce Okumuş ve Deniz Bozoğlu personeliyle birlikte yoğun iş temposu ve günün yorgunluğunu atmak, bir araya gelip, moral depolamak amacıyla buluştukları Safran Restoran’da güzel bir gece yaşadı.

Birlik ve dayanışma örneği

Kocaeli Aden Dental Group Aden Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Diş Doktoru Teoman Tandoğan, “Çalışanlarımızla güzel bir gece geçirmek için bu gece burada bir araya geldik. Yaklaşık 2 yıl önce kurduğumuz Aden Dental Group personeli ile yoğun iş stresinden kurtulmak amacıyla güzel bir gece geçireceğiz. Katılımlarınızdan dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Her masaya gittiler

İzmit Yahyakaptan Mahallesi, Kartepe ve Başiskele’de diş sağlığı merkezleri bulunan Aden Dental Group gecesinde Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Teoman Tandoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, geceye katılan çalışanlarının masalarına giderek onlarla iş ortamı dışında da birlikte olmanın güzel bir örneğini sergiledi.

Çetin ve betül coşturdu

Kocaeli Aden Dental Group’un Safran Restoran’da düzenlediği gecede sahne alan Çetin-Betül Demirci çifti, kendilerine özgü müzik tarzlarıyla geceye farklı bir renk kattı. Jazz’dan twiste, Anadolu türkülerinden, Ankara havalarına, poptan Roman havalarına kadar geniş bir repertuar sunan ikili deyim yerindeyse davetlileri coşturdu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat