Özdilek

Güncel

Afrin’e gittiğini sanan askeri konvoya alkışla destek verdiler

Kocaeli Başiskele İlçesinde bulunan 1. Motorlu Piyade Tugayı Seymen Tank Taburu, alınan karar gereği Sakarya Taskısığı Kışlasına taşınmaya başladı.

6 Şubat 2018 Saat: 16:10
Afrin’e gittiğini sanan askeri konvoya alkışla destek verdiler
Afrin’e gittiğini sanan askeri konvoya alkışla destek verdiler

D-100 Karayolu üzerinden askeri konvoy ile götürülen tank ve diğer askeri araçları görenler askerlere sevgi gösterisinde bulundu.Kocaeli Başiskele İlçesinde   bulunan 1. Motorlu Piyade Tugayı Seymen Tank Taburu, alınan karar gereği  Sakarya  Taskısığı Kışlasına  taşınmaya başladı.  D-100 Karayolu üzerinden  askeri konvoy  ile  götürülen tank ve  diğer askeri araçları görenler  askerlere sevgi gösterisinde bulundu. Konvoya   güvenlik amacıyla Sakarya İl Sınırına kadar Kocaeli İl Emniyeti Sonrasınsa ise Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesine bağlı ekipler  ve   1 ambulansda eşlik etti.  3 tank, 6 ünimog ve askeri personelin Afrin’e gittiğini  sanan vatandaşlar  ıslık ve alkışla destek verdi.   Taşınma işlemlerinin peyderper olarak  bir süre daha devam edeceği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat