Özdilek

Güncel

Ahmet Kavaz'dan Emperyalizm ve 15 Temmuz açıklaması

ADD İzmit şubesi başkanı Ahmet Kavas 15 Temmuzla ilgili bir basın bildirsi yayınladı.

14 Temmuz 2018 Saat: 13:01
Ahmet Kavazdan Emperyalizm ve 15 Temmuz
Ahmet Kavaz'dan Emperyalizm ve 15 Temmuz açıklaması

  İşte O açıklama;

1.Dünya savaşı sonrası ANADOLU’NUN parçalanmasını dayatan ve açık işgalle sonuç alacaklarını zannedenler, yaklaşık 100 yıl sonra, içimizden devşirdikleri dinci, işbirlikçi hainlerle 15 Temmuz 2016 da yeni bir işgal planı daha denemişlerdir.

Uzun yıllar, Devletimizin tüm yaşamsal kurumlarında, gizli ve sinsi bir şekilde örgütlenen, din, tarikat eksenli, akıl dışı, çağ dışı olan bu yapılanma, bu darbenin mimarı gibi görünse de, Emperyalizmin kontrol ve kumanda ettiği çok açıktır.

 Şu unutulmamalı, dünyanın her yerinde ve her zaman, emperyalizmin iki doğal müttefiki vardır. Bunlardan birisi etnik temele dayanan bölücü terör örgütlüleri, diğeri, din, tarikat, mezhep yapılanmasına dayalı gerici, çağ dışı örgütlenmelerdir. Bu hiç değişmemiştir, bundan sonra da değişmeyecektir.

1919’ da millî mücadeleye karşı çıkan,  kurtuluş savaşımızı boğmaya çalışan Teali İslam cemiyeti, İngiliz muhipleri cemiyeti, Kürt teali cemiyetleri ve benzeri yapılanmalar ne ise, bugün de Ülkemize kastedenler aynı örgütlenmelerin uzantılarıdır. Değişen tek şey kumanda merkezleridir.

Altın nesil yetiştiklerini iddia eden, aslında potansiyel ajan ve işbirlikçi hain yetiştiren ve adına Fethullahçı denen bu soysuzların, 15 Temmuz 2016 da ki işgal girişimlerinden çıkarılması gereken çok önemli dersler vardır.

-TC Devletini var eden hiç bir kurumda, vakıf, tarikat, cemaat gibi çağdışı dinsel örgütlenmelere asla fırsat verilmemelidir.

-Laiklik ilkesi özenle korunmalı ve savunulmalıdır.

- Eğitim milli ve bilimsel olmalıdır.

- Etnik terör veya bunların uzantıları niteliğinde ki, hiçbir siyasi harekete veya oluşuma müsamaha gösterilmemelidir.

- Yaklaşık bir hafta sonra 95. Yıldönümünü kutlayacağımız Lozan barış antlaşmasına sıkı sıkıya sahip çıkılmalı, hiçbir şekilde ödün verilmemelidir.

Kısacası Ülkemiz ve bulunduğumuz coğrafya dün olduğu gibi bu gün de Emperyalizmin hedefindedir.  Irak’ta, Suriye’de ve nihayet Ülkemizde yaşanan terör ve işgal girişimleri bunun apaçık örnekleridir.

Türkiye Cumhuriyetine,  devletine ve bölünmez bütünlüğüne karşı girişilecek her tür eyleme karşı topyekûn karşı koyacağımız bilinmelidir.

15 Temmuz 2016 da ki işgale ve ihanete karşı koyarken canlarını vermiş olanlara ve bu toprakları bizlere vatan yapan tüm şehitlerimize minnetlerimizi sunarız.  

Saygılarımızla

15 Temmuz 2018

Ahmet KAVAZ

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ İZMİT ŞUBESİ      

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat