Özdilek

Spor

AK Gençler’in turnuvasında Şampiyon Körfez İlçe

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanlığı tarafından organize edilen 2.İlçeler arası Futbol Turnuvası oynanan final maçıyla son buldu.

 

Final Başiskele-Körfez

Doğu Kışla Gençlik Parkı içerisinde bulunan Spor Kompleksi’nde 11 Kasım’da başlayan 2.İlçeler arası Futbol Turnuvası Başiskele-Körfez arasında oynanan ve nefesleri kesen final maçıyla son buldu.

 

Kıyasıya mücadele

Grup mücadeleleri sonrasında İl Gençlik Kolları, Körfez, Başiskele ve Gölcük oynadıkları maçlar sonucu gruplardan lider olarak çıkmışlardı. Yarı final maçlarının ardından Başiskele-Körfez final oynamaya hak kazandılar. İl Gençlik Kolları-Gölcük ise 3.lük 4.lük maçında bir araya geldiler.

 

Körfez İlçe Şampiyon

Başiskele ile mücadele eden Körfez normal süresi 1-1 berabere biten maçı penaltı atışları sonucunda 12-11 bitirerek AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları 2.İlçeler arası Futbol Turnuvasında şampiyon oldu. Başiskele ise turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

 

3.lük 4.lük maçı Gölcük’ün

İl Gençlik Kolları ile mücadele eden Gölcük turnuvayı gol kralı olan 9 numaraları Bünyamin Kaplan’ın attığı 8 gol ile 11-3 yenerek tamamladı.

 

Turnuvada 25 maç oynandı, İşte en’ler

11 Kasım tarihinde başlayan turnuva zorlu ve mücadeleli maçlara sahne oldu. Turnuvayı 19 gol atarak tamamlayan Bünyamin Kaplan gol kralı olurken, En iyi kaleci ise Final maçında penaltı kurtararak takımını şampiyon yapan Hanefi Alper oldu. En centilmen takım ise turnuvayı sarı kart görmeden tamamlayan Çayırova İlçe Gençlik Kolları oldu.

Turnuvaya protokol ilgisi yüksekti

5 Aralık günü oynanan final maçlarını İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Gölcük İlçe Başkanı Mevlüt Demir, Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu ve İzmit İlçe Başkanı Nedim Arsal izlediler.

Final maçları ardından ödül töreni

Final maçının ardından tüm takımlara katılımlarından dolayı plaket takdim edildi. Şampiyona kupasını İl Gençlik Kolları Başkanı Ercan Azak verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat