Özdilek

Güncel

AK parti izmit'ten anlamlı ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla İzmit Belediyesi Down Kafe'yi ziyaret etti.

6 Aralık 2017 Saat: 00:33
AK parti izmitten anlamlı ziyaret
AK parti izmit'ten anlamlı ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Yöneticileri ile Kadın Kolları yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette,  Ayaz ve Yazıcı çocuklarla sohbet etti. Down sendromlu çocukların kendi elleriyle ikram ettikleri yiyeceklerden yiyen Ayaz ve Yazıcı, kafede keyifli zaman geçirdi.

'Engellilerimize her zaman öncelik verildi'

Ziyarette açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Hasan Ayaz, "Engellilerimizin hayatını kolaylaştırmak adına, böyle bir kafe açtığı için İzmit Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarıyla hareket eden AK Parti Hükûmetleri, sosyal devlet ilkesinin gereği olarak her daim engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerine önem ve öncelik vermiştir. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum" dedi.

'Hepimiz engelli adayıyız'

Devletin son yıllarda engelli vatandaşlar için doğru politikalar ve kalıcı çözümler üretmek amacıyla gerekli çalışmalar yaptığını belirten Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, "Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu nedenle toplumumuzun birer parçası olan engelli bireylerimiz için daha duyarlı ve bilinç düzeyi yüksek bir toplum olmalı, bunun için gayret göstermeliyiz. Engellerin kaldırıldığı bir dü

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat