Özdilek

Güncel

Akademi Hastanesi’ni dolandırdılar

Özel Akademi Hastanesi, büyük bir dolandırıcılık olayı ile gündeme geldi.

30 Aralık 2014 Saat: 17:35
Akademi Hastanesi’ni dolandırdılar
Akademi Hastanesi’ni dolandırdılar

Kuruluşundan bu yana hastanede çalışan ve satınalma müdürlüğü yaptığı belirtilen Lale G. isimli şahsın, şirketi örgütlü şekilde dolandırdığı öne sürülüyor.

 

Özel Akademi Hastanesi, büyük bir dolandırıcılık olayı ile gündeme geldi. Konu hakkında kurumdan yapılan yazılı bir açıklama ile, hastane bünyesinde görev yapan Satınalma Sorumlusu Lale G. tarafından hastanenin dolandırıldığı bildirildi.

 

HASTANE ÇALIŞANI

Kurumun Kocaeli’deki ilk özel hastane olduğu ve son dönemde yapılan yatırımlarla sektörde büyük bir ilerleme kaydedildiği ve sadece Kocaeli’nin değil çevre kentlerden de insanların sağlık adına geldiğinin belirtildiği açıklamada Lale G.’ye yönelik şok suçlamalarda bulunuldu. Kuruluşundan şahsın hastane bünyesinde görev yaptığı da açıklamada ifade edildi.

 

“ŞİRKETİ DOLANDIRDILAR”

Satınalma sorumlusu olan Lale G.’nin yatırım sürecini fırsat bilerek, birileri ile fikir birliği yaparak şirketin çeklerini keşide ettiğinin ifade edildiği açıklamada, “Bunun yanı sıra şirketimiz adına bonolar tanzim ederek, tamamen bilgimiz dışında ve şirketimizin ticari faaliyeti ile ilgisi olmaksızın piyasaya dağıtmıştır. Lale G. ve hareket ettiği şahıslar örgütlü bir biçimde Lale G.’nin şirketteki konumunu ve banka-kredi kurumlarını da aracı kılmak suretiyle şirketimizi dolandırmışlardır” dedi.

 

“CEZA ALACAKLARDIR”

Durumun ortaya çıkmasının ardından Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu da yine açıklamada belirtildi. Yapılan incelemelerin ardından polis tarafından şüphelilerin gözaltına alındığı belirtilirken, açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Şahıslar tutuklanmaları istemi ile gönderildikleri nöbetçi mahkeme tarafından şüphelileri adli kontrol altına almıştır. Soruştur halen devam etmektedir. Şirketimizi örgütlü şekilde dolandıran şüpheliler ile yardım edenler, adalet önünde en ağır cezaya çarptırılacaktır.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat