Özdilek

Güncel

Akar, 19 Ekim muhtarlar günü mesajı yayınladı

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar 19 Ekim muhtarlar günü mesajı yayınladı

18 Ekim 2017 Saat: 11:08
Akardan19 Ekim muhtarlar günü mesajı yayınladı
Akar, 19 Ekim muhtarlar günü mesajı yayınladı

Mahallelerimizin, köylerimizin yani Kocaeli’nin her türlü ihtiyacını tespit edip, bütün kesimlerine, bütün renklerine hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan, gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten, toplumsal barış, özgürlük, eşitlik ve adalet gibi kutsal değerlere sahip çıkan muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı öncelikle şükranlarımı sunuyorum.

Muhtarlarımız, içinde bulunduğunuz mahalleleri ve köylerin yerel ve seçilmiş temsilcisi olarak sorunları birebir yaşayanlardır.

Ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesesi, çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Muhtarlarımız ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm üretilmesi demokrasinin işleyişine önemli kazanımlar sağlayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat