Özdilek

Güncel

Akar’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin aldığı karar ile Gazilik unvanı verilen ve en büyük Gazi olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bugüne kadar şehit ve gazi olmuş Türk Ordusu’nun bütün kahramanların

18 Eylül 2017 Saat: 12:43
Akar’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Akar’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin aldığı karar ile Gazilik unvanı verilen ve en büyük Gazi olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bugüne kadar şehit ve gazi olmuş Türk Ordusu’nun bütün kahramanlarını 19 Eylül Gaziler Günü’nde saygıyla hatırlıyor ve hepsine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Tüm zaferlerimizde, ülkemizin birlik ve beraberliğinde canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimizin emeği büyüktür. Giriştikleri mücadelenin sonuçlarını bilmelerine rağmen ülkemizin güvenliği söz konusu olduğunda Yurdumuzun topraklarını korumak ve savunmak için, üstün bir cesaret örneği göstererek, en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen, şehit ve gazilerimiz her zaman onur ve gurur kaynağımız olmuşlardır.

Gazilerimizin üstün kahramanlıkları, şehitlerimizin büyük fedakarlıkları ile kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti, yine şehit ve gazilerimizin gösterdikleri fedakarlıklarla bugünleri görmüş, hayatını devam ettirmiştir. Bugün bu güzel ülkede, al bayrak altında, kendi vatanımızda yaşama şerefini yaşıyorsak, bunda emeği olan kahramanlarımıza olan şükran borcumuzu bir gün bile unutamayız.

Vatan sevgisiyle, kahramanlığın ve fedakârlığın sembolleri olan, kendileriyle gurur ve onur duyduğumuz şehitlerimizle gazilerimize sahip çıkmak ne kadar görevimizse hak ettikleri şekilde yaşam haklarına sahip olmaları adına gereken bütün mücadeleyi vermek, sosyal ve ekonomik durumlarının yeniden gözden geçirmek, , onların ailelerine sahip çıkmakta o kadar görevimiz olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimize bir kez daha sonsuz şükranlarımı sunuyorum.  

 

 

                                                                                     Haydar Akar

                                                                       Kocaeli Milletvekili

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat