Özdilek

Güncel

AKP, onu aday göstermezse 5 bin kişi istifa edecek

AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın'ın yeniden aday gösterilmeyeceği haberlerinin ardından partili hanımlar, Kadın Kolları Başkanı Aydın'a sahip çıktı.

24 Aralık 2014 Saat: 17:56
AKP, onu aday göstermezse 5 bin kişi istifa edecek
AKP, onu aday göstermezse 5 bin kişi istifa edecek

Aydın'ın yeniden aday gösterilmemesi halinde Gebze ilçe teşkilatına bağlı 22 mahalle ile 18 köyden yaklaşık 400 kadın yönetici ile binlerce parti üyesi kadının istifa edeceği öğrenildi.

Uzun yıllardır AK Parti’nin önemli birimlerinde siyaset yapan ve Kocaeli genelinde en yüksek kadın üyeye sahip olan Gebze İlçe Kadın Kolları’nda mevcut başkan Vasfiye Aydın’ın önümüzdeki ay yapılacak kongrede yeniden aday gösterilmeyeceğine ilişkin haberler partili kadınları ayağa kaldırdı. Vasfiye Aydın’a sahip çıkan Gebzeli kadınlar, teşkilata bağlı 22 mahalle ile 18 köyü kapsayan bir çalışma başlattı.

 

“İSTİFALAR 5 BİNİ BULACAK”

Partili kadınlar Aydın’ın yeniden aday gösterilmemesi halinde aktif yöneticilikten istifa edeceklerini duyururken, söz konusu istifa edecek kadın yöneticilerin sayısı 400’e, toplam istifa dalgasının ise 5 bine ulaşacağı iddia edildi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, ilçe teşkilatlarındaki en etkili isim olarak biliniyor.  

 

SİBEL GÖNÜL KARGAŞAYA İZİN VERMEYECEK

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül’ün de konudan haberdar olduğu, Gebze’deki olası bir kargaşaya izin vermeyeceği ve Vasfiye Aydın’ın adaylığına sıcak baktığı alınan bilgiler arasında yer aldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat