Özdilek

Güncel

"AKP’yi sokaktaki halk bitirecek"

Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ve internete düşen ses kayıtlarına tepki sokakta devam ediyor.

27 Şubat 2014 Saat: 09:53
"AKP’yi sokaktaki halk bitirecek"
"AKP’yi sokaktaki halk bitirecek"

Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen telefon görüşmelerinin internete düşmesiyle birlikte tepkiler çoğalarak devam ediyor. Halkevleri ve TKP (Türkiye Komünist Partisi) üyeleri bir önce ki akşam olduğu gibi tekrar saat 18.00’da Cumhuriyet Parkı’nda bir araya geldi. Bir önce ki akşama oranla sayıları daha düşük olan yaklaşık 50 kişilik grup sloganlar atarak hükümeti ve başbakanı protesto etti.

Eylemci grup sık sık yolsuzluklara tepki göstererek sloganlar attı. Başbakan  Recep  Tayyip Erdoğan  ve  oğlu  Bilal  Erdoğan  arasında  geçtiği  iddia  edilen  telefon  diyaloglarını sloganlaştıran  eylemciler,  “Anlamadım  babacığım”  şeklinde  slogan  attı.  Eylemciler  adına açıklama yapan Berkay Turgut, “Biz AKP’nin kurulduğu günden bu yana yaptığı yolsuzlukları biliyoruz. AKP’yi ne cemaat bitirecek nede muhalefet partileri. AKP’yi sokaktaki halk bitirecek” diye konuştu. Eylemciler ertesi gün aynı saatte buluşmak üzere sorunsuz bir şekilde dağıldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat