Özdilek

Siyaset

AKP’li yönetici bıçaklandı!

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


Dün sabah saat 10.00 civarında Gebze’nin Sultan Orhan Mahallesi İlyasbey caddesinde yaşanan ünal otopark’daki kavga kanlı bitti.

AKP eski Gebze ve il yöneticisi olan Celal Çelikbilek’e ait otomobil, yanlış park yüzünden otoparka çekildi.Görgü tanıklarının ifadesiyle aracını almak için otopark’a gelen Çelikbilek otoparkçılarla tartıştığı esnada Bir anda yumruk yumruğa birbirlerine girdiler,olay yerinde ki vatandaşlar ayırmaya gidemeden otoparkçı’lar dan biri Celal Çelikbilek’i bıçal ile yaraladı.

Bıçaklandıktan sonra akrabalarını arayan çelikbilek 6 kişi’nin olay yerine gelmesiyle tartışma tekrar başladı.Otoparkçı bu sefer silahına sarılarak Çelikbilek yakınlarından birisini daha silahla yaraladı,bu sırada Çelikbilek son bir hamlesiyle otoparkçının kafasına vurduğu taşla kafasını yardı,olay yerine gelen polisler ve sağlık ekipleri hemen Çelikbilek’i 100 yıl hastanesine acil ameliyata alırken,diğer yaralılarıda 112 acil den gelen sağlık ekipleri ayrı ayrı hastanelere sevk edildi.

Edindiğimiz bilgiye göre;Celal Çelikbilek’in ameliyatı başarıyla geçtiği ve herhangi bir sağlık sorununun olmadığı bilgisini aldık,karnından aldığı bıçak darbesiyle herhangi bir organının,zarar görmediği bugün için doktor gözetimi altında olması için yoğun bakıma alındı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat