Özdilek

Siyaset

AKP’nin ROMAN YALANLARI…

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Ediş; Biz kireç ocakları sakinleri olarak 12 eylül günü iktidarın ve yerel yönetimin hizmetlerini ve zulmünü çok çok iyi değerlendireceğiz.

 

 

Geçtiğimiz gün Büyükşehir Belediyesi tarafından Roman yurttaşlara verilen iftar yemeğinin ardından iftar yemeğine davet edilen Romen yurttaşların 12 Eylül Pazar günü yapılacak halk oylamasında EVET demeleri şeklinde yönlendirilmesi ve basına Büyükşehir tarafından bu biçimde servis edilmesine Romen yurttaşlardan tepki sesleri yükselmeye başladı.

Romen yurttaşların yoğun olarak yaşadığı Kireç Ocakları mahalle sakinleri adına semtin kanat önderlerinden Engin Ediş “Hangi yüzle oy istiyorlar “diyerek yazılı olarak tepkisini dile getirdi.

       “Kireç ocakları romanlarını AKP meclis üyesi malum kişi iftar yemeği diyerek götürmüştür. Bu masum insanları kullanarak değil bir meclis üyesi, hiçbir roman federasyonu bile KOCAELİ’deki bütün roman kardeşlerimiz adına konuşamaz, karar veremez. Kendini bilmeyen üçbeş kişi şahsi çıkarları doğrultusunda hareket etmesinin dışında hiçbir şey değildir. Buda bizim insanlarımız üstünde fazla etki yapmaz ve belirleyici olmaz. Tüm kardeşlerimiz kendi özgür iradeleriyle oylarını kullanacaklardır. Bu üç beş çıkarcının yaptığı ayak oyunlarının bir bağlayıcı etkisi yoktur.

Zaten bu yerel yöneticiler zamanında 52 hanemizi sabahın altısında altıyüz kişilik çevik kuvvet ve yıkım ekibiyle başımıza kış ortasında yıkmadılar mı? Bu yıkılan evlerin mağdurlarından biriside benim. Ve üstelik benim evim aynı zamanda işyerimdi. Yani bunlar benim ekmek kapımı da kapattılar. Bu sorunu çözdüler mi de bizden toptan oy istiyorlar. Dilenciye para verir gibi düşük bedellerle bu insanları sokağa atmadılar mı? Şimdi bizden hangi yüzle oy istiyorlar.

Serdar mahallesinde ikamet etmekte olan meclis üyesi malum şahıs önce bu işlerin çözümü için çaba harcasın. Bunlar önce halk için çalışsınlar sonra adam gibi gelip oy istesinler.

      Biz kireç ocakları sakinleri olarak 12 eylül günü iktidarın ve yerel yönetimin hizmetlerini ve zulmünü çok çok iyi değerlendireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. “

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat