Özdilek

Spor

Aliağa Derbisinde Dostuk kazandı : 2-2

1. Grup’ta mücadele eden Aliağa Spor, ligin bitimine 2 hafta kala grup şampiyonluğunu ve Play Offları garantiledi

6 Ocak 2014 Saat: 21:31
Aliağa Derbisinde Dostuk kazandı : 2-2
Aliağa Derbisinde Dostuk kazandı : 2-2

Ligin 13. Haftasında oynanan Aliağaspor- Petkimspor derbisi 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Aliağaspor ve Petkimspor play offlara çıktı. İki sezondur Play Off finallerinde Süper Amatör Ligin kapısından dönen Aliağa Spor bu yıl hedefe ulaşmak için işi sıkı tutuyor.

 

STAT  : Aliağa Belediyesi Şehir Stadı

HAKEMLER: Emre Bulut, Volkan Göksel, Erdal Özçelik

ALİAĞASPOR:  Hasan, Sami, Oktay, Doğan, Bilal(Dk 84 Burak) Esen, Berkay, Semih, Muhammed(Dk 46 Erdi), Felek, Mehmet Ateş

PETKİM SPOR: Erkan, Hakan, Batuhan, Mehmet, Bahadır, Hüseyin, Okan Özaydınlı, Okan Ünsal( Dk 78 Kaan), Oğuz(Dk 86 Uğurhan), Ahmet, Gökhan(Dk 78 Sefa)

GOLLER: Dk 3 Felek (P), Dk 88 Esen (AliağaSpor); Dk 49 Ahmet(P), Dk 56 Gökhan (Petkim Spor)

SARI KARTLAR: Bilal, Esen, Mehmet (Aliağaspor); Erkan, Gökhan, Ahmet, Oğuz, Bahadır, (Petkim Spor)

KIRMIZI KART: Dk 2 Mehmet(Petkim Spor)

 

Aliağa Spor ile Petkimspor, Aliağa derbisinde karşı karşıya geldi. Aliağa Belediyesi Şehir Stadında oynanan karşılaşmada maçın 3. Dakikasında kazanılan penaltı atışında Felek’in ayağından gole kavuşan Aliağaspor 1-0 öne geçti. Petkimspor’da penaltıya neden olan Mehmet kırmızı kart gördü.

Aliağa PETKİM, 49. Dakikada Ahmet’in penaltı atışında skora eşitlik getirdi: 1-1. Maçın 2. Dakikasından itibaren 10 kişi mücadele eden Petkimspor 56. Dakikada Gökhan ile öne geçti: 1-2. Bu dakikalardan sonra oyunda baskısını arttıran Aliağaspor’da Esen, 88. Dakikada attığı golle maçın sonucunu belirledi: 2-2

 

ALPER PEKER: SÜPER AMATÖRE ÇIKACAĞIZ

“Takımımızı artık Süper Amatöre çıkarmak istiyoruz” diyen Aliağa Spor teknik Direktörü Alper Peker, “Ligi, bitime 3 hafta kala şampiyon olarak tamamladık. Ama önemli olan play offlar. Şampiyonluk çok güzel ama en önemlisi alt yapıdan gelen oyuncularımızın ve tecrübeli oyuncularımızın performansıydı. Onlarla bu başarıyı yakalamamız bizi fazlasıyla memnun etti. Süper Amatöre çıkarak Aliağa’nın beklentisini karşılayacağız” dedi.

 

NECDET CİNER: 1 PUANA İHTİYACIMIZ VARDI, ALDIK

Play offlara yükselmek için ihtiyaç duydukları 1 puana ulaştıkları için mutlu olduğunu söyleyen Petkim Spor Teknik Direktörü Necdet Ciner “Biz bu maça puan ya da puanlar için geldik. Maç boyu 10 kişi mücadele etmemize rağmen son dakika yine talihsiz bir gol yedik. Maçı 2-2 berabere bitirdik. Play off’a kalmak için 1 puana ihtiyacımız vardı. 1 puan aldığımız için mutluyum. Her iki takıma da bundan sonra play off’ta başarılar dilerim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat