Özdilek

Güncel

Altınbaş Petrol’den 600 kişiye iftar

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Körfez Belediyesi tarafından Tütünçiftlik belediye dükkanlarında kurulan Ramazan çadırında ev sahipliğini üstlenen Alpet Altınbaş Petrol Tic. A.Ş. yaklaşık 600 kişiye iftar verdi.

 

 

 

Ramazan ayının 3. günü verilen iftarda ev sahipliğini Alpet Altınbaş Petrol Tic. A.Ş. üstlendi. Lojistik müdürü Ümit Yıldırım, tesis müdürü Fikret Şair ile Körfez Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Kurtbecer ve Kültür Müdürü Selami Taştan’ın da hazır bulunduğu iftarda yaklaşık 600 kişi iftar yaptı. Tavuksuyu çorbası, sebzeli kebap, peynirli makarna, şekerpare ve iftariyelikten oluşan mönü ile iftarlarını yapan vatandaşlar ev sahipliğini üstlenen Altınbaş Petrol yöneticilerine teşekkür ettiler. Şirket yöneticileri böylesi bir organizasyon düzenledikleri için Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a teşekkür ettiklerini belirterek, vatandaşlarla birlikte iftar yapmaktan ve ilçenin sosyal hayatına katkı sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat