Özdilek

Güncel

Altunyuva ilçe başkanlarıyla toplandı

CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, 2015 Genel seçimleri çalışmalarını değerlendirmek üzere tüm ilçe başkanları ile bir araya geldi.

14 Şubat 2015 Saat: 09:32
Altunyuva ilçe başkanlarıyla toplandı
Altunyuva ilçe başkanlarıyla toplandı

CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva,”ilçe başkanları ile bir araya gelerek 2015 genel seçim çalışmalarının değerlendirmesini yaptı. İl binasında gerçekleşen toplantıya İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol, Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keksin, Darıca İlçe Başkanı Şinasi Serdar, Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Kerem Aydemir, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı. İlk bölümünün basına açık olduğu toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Seçim sürecine artık aşamalar kat kat ilerlediğini söyleyerek konuşmasına başlayan CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva,“Önümüzde yoğun bir süreç var. 2015 genel seçimleri ülkemiz için hayati önem taşıyor. CHP olarak bu bilinçle hareket ediyoruz. Bu toplantıda seçim sürecinde ilçemizin bugünkü değerini belirleyip ilerleyen aşamalarını planlayacağız. Propaganda yöntemleri ve adaylarımızla yapacağımız programlar hakkında çalışmalarımız planlayacağız. Seçmen listeleri, YSK kararları ile ilgili genel bir değerlendirme yapıp bir sonraki toplantıya kadar yapacağımız programları belirleyeceğiz “ diye konuştu.

Bu seçimlerde yapacak çok işleri olduğunu belirten Altunyuva, “Özellikle AKP yalanlarının da halka iyi anlatılması için neler yapılması gerektiğini belirlememiz gerekiyor. Şunun altını özellikle çizmek istiyorum ki AKP iktidarının artık pili bitti. AKP iktidarı yıkılıyor. Adım adım iktidara geliyoruz. Bunu yaptığımız bütün çalışmalar ve görüşmelerde görüyoruz. En son işareti de tarih boyunca tüm diktatörlüklerin sonu gelirken yaptıklarıdır. Diktatörler sonları gelirken yaptıkları baskıyı arttırır. AKP iktidarı da şuan bunu yapıyor. Demokratik eylemlerde gösterdiği sertliği, daha ileri boyutlara çıkarıp korku imparatorluğu yaratıyorlar” dedi. AKP iktidarının İç Güvenlik Yasa Tasarısı için kararlı olduğunu dile getiren Altunyuva, “Bizde bu yasanın çıkmaması yönünde kararlıyız. Bunun için de elimizden geleni yapacağız “ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat