Özdilek

Güncel

Aman dikkat son gün 30 Haziran

İzmit Belediyesi’nden vergi mükelleflerine borç yapılandırmasıyla ilgili uyarı yapıldı

19 Haziran 2017 Saat: 10:08
Aman dikkat son gün 30 Haziran
Aman dikkat son gün 30 Haziran

İzmit Belediyesi’nden vergi mükelleflerine borç yapılandırmasıyla ilgili uyarı yapıldı

Belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi’nden yapılan uyarıda, yapılandırma için 30 Haziran Cuma gününe kadar başvurulması gerektiği kaydedildi.

 

 

 

31 MART ÖNCESİ BOÇLAR

 

Hükümet tarafından geçtiğimiz günlerde alınan karara göre, 31.03.2017 tarihinden (bu tarih dahil) önce tahakkuk eden vergi ve bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme faizi, gecikme zamları affediliyor.  Bu haktan yararlanabilmek içinde ilgili kurumlara başvurulması gerektiğini söyleyen yetkililer “Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, ecrimisil bedeli, işgal harçları, zemin tahrip bedelleri, eğlence vergisi ve kira bedellerinden kaynaklı borçların yapılandırılabilmesi mükellefler 30 Haziran 2017 tarihine kadar Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimine yazılı olarak başvurmaları gerekiyor. Yapılandırılacak borçlar tercihe göre peşin veya taksitler halinde ödenebilecektir. Peşin ödemeler, ilk taksit ödeme süresinin son günü olan 31 Temmuz 2017 tarihine kadar yapılacaktır. Yapılandırılan borçların taksitle ödenmek istenmesi halinde, başvuru sırasında 6,9,12 veya 18 eşit taksitte ödeme seçeneklerinden biri seçilebilecek ve ilk taksit 31 Temmuz 2017 tarihine kadar, kalan taksitlerde 2 şer aylık dönemler halinde ödenecektir” dediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat