Özdilek

Güncel

Anavatan küllerinden yeniden doğuyor

Bir zamanların en şaşalı partisi Anavatan yeniden teşkilatlanıyor

11 Nisan 2015 Saat: 16:58
Anavatan küllerinden yeniden doğuyor
Anavatan küllerinden yeniden doğuyor

Çukurbağ Mahallesi İnönü Caddesi 183 nolu adreste(Baç Çınarlı Camii yakınında) siyasi faaliyetlerini sürdürecek Anavatan Partisi’nin İl Başkanlığı’nın açılışına Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Genel Sekreter Zeki Özdemir, Genel Başkan Yardımcıları Kazım Kumpasoğlu, Tayfun Tunca, Fehim Ayaz ve Okan Niğdeli, İstanbul, İzmir ve Erzurum il başkanları katıldı. Anavatan Partisi’nin parlak dönemlerinde yönetici ve üye olanlar da meraktan açılışta hazır bulundu.

 

Partililerin yanı sıra az sayıda vatandaşın katıldığı açılışta konuşma yapan Anavatan Partisi İl Başkanı Aydın Yücel, Seçimlere türlü ayak oyunları ve engellemeler neticesinde girmesi engellenen partilerinin bir ilki gerçekleştirerek siyasetin liste savaşları ve hiçbir beklenti olmadan da yapılabileceğini kanıtladıklarını söyledi. Anavatan’ın fidanlığında yetiştiğini, talan edilen, çöplüğe atılan partisini yeniden ayağa kaldırmak için mücadele ettiklerimi belirten Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi, Özal’ın sözde değil, özde mirasçıları olduklarını söyledi, “Merhum Özal’ın malı mülkü Semra Hanım’ın ve çocuklarının olsun. Biz, O’nun manevi mirasına sahip çıkıyoruz.” dedi.

 

Türkiye’nin gündemini Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediğini, muhalefetin de bu gündeme sazan gibi atladığını belirten Çelebi, özetle şöyle konuştu: “Anavatan Partisi ölmedi; dimdik ayaktadır. Çocuklarımız, torunlarımız için mücadele edeceğiz. Gelin çalışkan arılarla petekleri dolduralım. Anavatan Partisi ile ülkemize hizmet edelim. Ülkemizin kalkınmasını istemeyen hainler olduğu gibi, vatanperverlerimiz de var. Anavatan Partisi’nin her evde hatırası vardır. 1983-91 yıllarında ülkemizin her yeri şantiye gibiydi. Bizim yöneticilerimizin yaptığını onların milletvekillerinin onda birini yapamıyor. Üretmeyip, bol bol satıyorlar.” Türkiye’nin 4 kötüden birini seçme tercihi ile karşı karşıya bırakıldığını iddia eden Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi, 7 Haziran seçimlerinden sonra 4 yıl olmadan erken seçim olabileceğini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat