Özdilek

Güncel

Anı Nikah Şekerleri Zengin çeşitleriyle Üretime başladı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


6 Aylık ARGE çalışmasından sonra 35 nikah şekeri 10 bebek şekeri ve 6 sünnet şekeri modeli ile Türkiye piyasasına giren Gebze’nin patenli markası  “Anı Nikah Şekerleri” üretimini başlattı. İlk alt yapısı ile 24 satış noktası ve 5 bayi ile oluşumunu tamamladı. Tekirdağ, Zonguldak, Eskişehir, Düzce ve Mardin’de  bayiliklerini oluşturan “Anı Nikah Şekerleri” bayi ağını genişletmek için süratle çalışmalarını sürdürüyor.
 
“Anı Nikah Şekerleri” Çayırova’da; Çayırova Web ile de güçlerini birleştirerek Yenimahalle ve Çayırova halkına Anı Show Room ile  hizmet vermeye başladı. Bütün ürünlerin bulunduğu Çayırova Web Anı Show Room Fatih Caddesi Finansbank yanında hizmet veriyor. 
 
 
2011 sonunda 40 bayii ve 100 satış noktası hedeflediklerini söyleyen Anı Nikah Şekerleri yöneticisi Yakup AYDEMİR, Anı Nikah Şekerleri modellerinde her bütçeye göre ürün üretmeye dikkat ettiklerini ve kaliteden ödün vermediklerini söyleyerek, firmanın şuan 10 kişi ile üretimini devam ettirmekte olduğunu ve yıl sonunda 25 kişi istihdam hedeflediklerini belitti.
 
Anı Nikah Şekerleri aynı zamanda evlenecek çiftlere Davetiye konusunda da yardımcı oluyor. Gebze’de CEM – YAĞMUR davetiyesi ana bayiliğini yapan Anı Nikah Şekerleri davetiye de % 25 indirim ile dikkat çekiyor. 0,85 TL ve 3,50 TL fiyat aralığı olan ürünlerin piyasaya renk kattığı gözleniyor. Yeni sezon nedeniylede kampanya hazırlığına devam ediyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat