Özdilek

Güncel

Aras'tan yine renkli görüntüler

Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan Adayı Mehmet Aras, il binasında düzenlediği basın toplantısında yine renkli görüntüler sundu. Aras, 31 meclis üyesi adayı ile hazırladıkları 31 adet projenin ilk 5 tanesini ana hatlarıyla açıkladı

21 Mart 2014 Saat: 13:16
Aras'tan yine renkli görüntüler
Aras'tan yine renkli görüntüler

SP Kartepe Belediye Başkan Adayı Mehmet Aras, “Seçim süreci boyunca rakiplerimiz erkekçe değil, kalleşçe, namussuzca, ahlaksızca konuşup SP’nin AKP’ye yatacağını ve oylarını satacağını söylüyor. Oylarını AKP’ye satan haindir, namussuzdur. Zinayı serbest bırakanlarla, Kuranla alay edenlerle, Milli Görüş’ün işi olmaz. Bizim onlara bırakın oy vermeyi, bir bardak çayımız bile olmaz. Zafer bizim olacaktır. Zafer, davasına inananların olacaktır” dedi.

Bugün Genel Başkan Kamalak’ın katılımıyla Perşembe Pazarı alanındaki mitinge herkesi davet eden Aras, Kartepe Teşkilatı olarak kendilerinin de tam kadro halinde orada olacaklarını söyledi.

AKP ve CHP’nin projelerini eleştiren Aras, “Ne iktidar ne de ana muhalefet partisinin elle tutulur projeleri yok. Saadet Partisi, 44 yıldır Milli Görüş’ün bulunmaz Hint kumaşıdır. Bizim projelerimize onların hayal gücü bile yetmez” dedi. Projelerini açıklayan Aras, Kartepe’ye hastane, raylı sistem, belediye halk sosyal tesisi ve halk ekmek büfeleri açacaklarını, ilçedeki su sıkıntısına son vereceklerini söyledi. Aras, ünlü veresiye satan ile peşin satan esnafı gösteren afişte işbirlikçilere oy veren vatandaşın veresiye satan müflis esnaf, Saadet Partisi’ne oy verenin durumunu da peşin satan zengin esnaf olarak niteledi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat