Özdilek

Güncel

ARIEL’İN TERTEMİZ GİYSİLER’ KAMPANYASI DOLPHIN’DE

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Ariel’in ‘Çocuklar İçin Bayramda Tertemiz Giysiler’ kampanyası İzmit Dolphin Center’da bugün başladı.

 

 

Türkiye’nin 11 ilinde başlatılan kampanya ile küçülen giysileri toplayacak olan Ariel bu ürünleri temizleyip, düzenleyerek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Kampanyaya Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) da destek oluyor.

Gerçekleştirdiği sosyal etkinlikler, aktiviteler ve sürprizlerle ziyaretçilerine keyifli zaman geçirtmeyi başaran Dolphin Center, sosyal sorumluluk projelerine de destek veriyor. Türkiye’de sektöründeki yeniliklerin öncüsü olan Ariel, ‘Çocuklarımız İçin Bayramda Tertemiz Giysiler’ Kampanyası ile Türkiye’deki toplumsal dayanışma ve paylaşım geleneğini sürdürerek küçülen giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Toplam 50 bin kıyafetin toplanması hedeflenen kampanya ile her yıl ‘küçülen’ giysiler el değiştirecek. Kampanya 0-13 yaş aralığındaki çocuklara yönelik olacak. Ariel ‘Çocuklarımız için Bayramda Tertemiz Giysiler’ ile her yıl ortalama 50 – 70 bin giysinin toplanmnasını hedefliyor.

Ramazan boyunca İstanbul, İzmit, Bursa, İzmir, Ankara, Adana, Mersin, Gaziantep, Erzurum, Samsun ve Antalya’da bulunan AVM’lerde toplanacak kıyafetler kendi içlerinde ayrıştırılacak. Toplanan giysiler, öncelikle Ariel tarafından temizlenip ütülenecek. ‘Yeni’ gibi hazırlanacak giysiler daha sonra KEDV’in desteğiyle İstanbul, Adapazarı, Mardin ve Diyarbakır’da ihtayaç sahiplerine ‘randevulu’ olarak teslim edilecek.

Ariel tarafından kurulan stand; 7-8 ve 14-15 Ağustos tarihlerinde Dolphin Alışveriş Merkezinde ziyaretçilerini bekleyecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat