Özdilek

Güncel

Atatürk İzmit’te

Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmit’e yaptığı ziyaretler sırasında çekilen fotoğraflar İZEYAP tarafından sergi haline getirildi. KSO’da açılışı yapılan sergi bir hafta boyunca açık kalacak.

24 Haziran 2014 Saat: 17:12
Atatürk İzmit’te
Atatürk İzmit’te

Mustafa Kemal Atatürk’ün çeşitli tarihlerde İzmit’e yaptığı ziyaretler sırasında çekilen 50 fotoğrafı, İzmit Evlerini ve Tarihini Yaşatma Derneği (İZEYAP) tarafından sergi haline getirildi. Kocaeli Sanayi Odası’nda (KSO) bulunan serginin açılışı önceki akşam gerçekleştirildi. Serginin açılışına İZEYAP Başkanı Ertan Karaçay’ın yanı sıra ÇEKÜL Temsilcisi Numan Gülşah, CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları Keramettin Gençtürk ve Prof. Dr. Ali Akdemir ile çok sayıda davetli katıldı.

 

İLGİSİZLİK SİTEMİ
Serginin açılış konuşmasını İZEYAP Başkanı Ertan Karaçay gerçekleştirdi. Sergi açılışına katılımın az olmasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Karaçay, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmit’te çekildiği fotoğrafları sergi haline getirdik. Fakat ne yazık ki her yere haber vermemize karşın katılım beklentimizin çok altında oldu. Bunun için açıkçası üzgünüz” ifadelerini kullandı.

FARKLI TARİHLER
Sergiyle ilgili bilgiler de aktaran Başkan Ertan Karaçay, “Sergimizde Mustafa Kemal Atatürk’ün farklı tarihlerde İzmit’e geldiği zamanlarda çekildiği fotoğraflar yer alıyor. Sergimiz bir hafta boyunca açık kalacak. Bize verdikleri desteklerden dolayı Kocaeli Sanayi Odası’na teşekkür ediyoruz. Tüm Kocaelilileri bu sergiye davet ediyoruz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat