Özdilek

Güncel

Atletler İlimtepe’de Koşacak

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

            İlimtepe Spor Kulübü,ödüllü kros yarışması düzenliyor.İlimtepe’de düzenlenecek olan kros yarışmasının ana sponsorluğunu Eran Mühendislik üstlendi.

 

Atletizm,güreş ve futbol dallarında spor faaliyetinde bulunacak olan İlimtepe Spor Kulübü,ilk startını atletizm yarışması ile veriyor. 24 Ekim 2010 tarihinde İlimtepe mahallesinde düzenlenmesi planlanan yarışma organizasyonuna Eran Mühendislik sponsorluk yapacak.Bu kapsamda İlimtepe Spor Kulübü Başkanı Kazım Elmas ile yöneticiler Metin Özkan,Bülent Gülal,Reşat Sarı ve Kenan Gülal, Eran mühendisliğin sahibi Nafi Güler’i makamında ziyaret ettiler.Körfez Belediyesi Meclis üyesi ve aynı zamanda İlimtepe Spor Kulübü ikinci başkanı Metin Özkan atletizm yarışmasında desteklerini esirgemeyen Nafi Güler’e teşekkür ederek, “Atletizm yarışmasını geleneksel olarak her yıl düzenlemeyi hedefliyoruz.İlimtepe spor futbol takımı bu sezon ikinci amatörden lige başlayacak.Sporun her alanında yetenekli gençlerin önünü açacağız” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat