Özdilek

Güncel

AVM'de Korkutan Kaza

İzmit İlçesinde bulunan bir AVM’de hem gezip hem de alışveriş yapmaya giden Onur Ankaz ile Tuğba Işık’ın başına akılalmaz bir kaza geldi.

5 Kasım 2017 Saat: 16:12
AVMde Korkutan Kaza
AVM'de Korkutan Kaza

Özel bir şirkette çalışan Onur Ankaz ile öğretmen olduğu öğrenilen  Tuğba Işık öncekigün akşam saatlerinde   gezip dolaşmak için bir Alışveriş Merkezine gitti. Ancak daha içeri girmelerinin üzerinden  5 dakika geçmeden  şaşırtıcı bir olay yaşandı.   AVM’nin asma katında bulunan  cam korkulukların zemininden kopan sert bir cisim, AVM’ye  henüz yeni girmiş olan çiftin üzerlerine düştü.  Düşen cisim  Tuğba Işık’ın başını yardı. Aynı zamanda montunu yırttı.Olay yerinde büyük korku yaşayan çiftin yardımna önce çevredeki iş yeri sahipleri ve vatandaşlar koştu. Ardından  AVM’nin  yetkilileri ve doktoru geldi.  Olay yerine çağırılan  ambulans ise Tuğba Işık  Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Işık  yapılan müdahalesi sonrası taburcu edildi. Hastanede yaşadıkları olayın şokunu üzerinden atamadıkları görülen  Onur Ankaz ve Tuğba Işık, olayla ilgili  hukuki süreç başlatıcaklarını  belirttiler. Tuğba Işık  başlarına gelen olayı şu şekilde anlattı. “AVM otoparkına  aracımızı park ettik. Ardından yürüyen merdivenlerden yukarı çıktık.Henüz  3 adım attık  veya atmadık.  Orada seyyar kahve satan yerler var. O alanda bulunduğumuz sırada üzerimize sert bir cisim düştü. Ara katta bulunan korkulukların zemininden kopan yaklaşık 2 buçuk metrelik  sert bir cisimdi. Bir anda yüzüme kan gelmeye başladı. Korku yaşayınca bağırdım. Herkes başımıza toplandı.  Çevredekiler 112 ekiplerini çağırdı.O esnada Onur güvenliği çağırdı. Sonra AVM’nin yetkilileri ve sanırım ilk müdahaleyi yapan doktoru geldi. Ardından abulans geldi ve beni aldı” dedi.Olayda kız arkadaşı yaralanan Onur Ankaz ise “Orası büyük bir alışveriş merkezi,  her gün yüzlerce insan geliyor. Hafta sonu ise  çok daha kalabalık.Bizim başımız böyle bir olay geldi. Tuğba belki bir adım daha atmış olsa, o düşen parça  tam başının ortasına gelecek ve daha kötü sonuçlar doğurabilecek olaylar yaşanacak.Durup dururken, yürürken kafamıza 2 buçuk metrelik bir cisim düşüyor.Allah korusun ufak bir çocuğa gelse,  orada yığılıp kalacak. Bu tarz olaylarda insanlar ölüyor.Biz bu olayın peşini bırakmayacağız. Hukuki süreç başlatacağız. Olay sonrası düşen parçayı hemen kaldırmışlar. Ama orada güvenlik kayıtları var. Böyle bir olay sonrası o kayıtlar zaten kaybolamaz. İş yerlerininde, AVM’nin de güvenlik kameraları var” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat