Özdilek

Güncel

Aydınlar Ocağı sitesi yazarlarına plaket

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri, İlim ve İstişare Kurulu üyesi Musa Ordu’nun evinde toplandı.

 

Musa Ordu’nun Cumhuriyet Mahallesi Plaj Yolundaki evindeki toplantıda; 1 Kasım 2006 tarihinde faaliyete geçen Kocaeli Aydınlar Ocağının www.kocaeliaydinlarocagi.org.tr sitesinde yazıları yayınlanan Yerel Tarih Uzmanı Volkan Şenel, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Bilgisayar Uzmanı Yunus Özen, emekli İSKİ Yönetim Kurulu Musa Ordu, Ulugazi İlköğretim Okulu öğrencisi Zeynep Gökçen Okyar, Harita Mühendisi Ali Kahraman ve Eğitimci Bihter Gördü’ye teşekkür plaketleri ve Ocağın hediyesi takdim edildi.

35 sene sonra

Yerel Tarih Uzmanı Volkan Şenel, Uzun yıllar SEKA Genel Müdürlüğünde görev yapan Musa Ordu’ya 1 Ocak 1975 tarihli haberinin yer aldığı Seka Postası Gazetesini vermesi duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. Eşi ve çocukları ile birlikte 35 sene önceki fotoğraf ve haberi inceleyen Musa Ordu, Volkan Şenel’e hararetle teşekkür etti.

İstikrar içerisinde 26 yıl

İstikrar içerisinde gönüllü ve istikrarlı bir şekilde 26 yılına ulaşan Aydınlar Ocağı çalışmalarının da görüşüldüğü ziyaret Yeminli Tercüman Cemal Barış ve eşleri’de katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat