Özdilek

Güncel

Azerbaycan'da Yapılan Park Hızla İlerliyor

İzmit Belediyesi tarafından kardeş belediye olan Azerbaycan’ın Bakü vilayeti Nesime’ye park yapılacak.

3 Ocak 2018 Saat: 19:38
Azerbaycanda Yapılan Park Hızla İlerliyor
Azerbaycan'da Yapılan Park Hızla İlerliyor

İzmit Belediyesi tarafından kardeş belediye olan Azerbaycan’ın Bakü vilayeti Nesimi Bölgesi'ne park yapılacak.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Bakü’nün en önemli yerlerinden olan Nesimi’de yapılacak park için İzmit’ten bir heyet bu ülkeye gitti. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ayhan Varol, Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar,  Nesimi’ye giderek parkın yapılacağı yerde incelemelerde bulundu. Yaklaşık 4000 bin metrekarelik alanüzerine yapılacak park alanındaki incelemelere Nesimi Belediye Başkanı Nazım Karahanov'da katıldı. İçerisinde çocuk oyun grubunun yanı sıra spor aletleri kamelyalar, oturma alanlarının bulunduğu parkın yapımının Mayıs ayında bitmesinin düşünüldüğü kaydedildi.

DOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Her iki ülke arasındaki var olan kardeşlik bağlarını daha da güçlendirecek parkın 2018 yılı Mayıs ayı içinde hizmete girmesi planlanıyor. Nesimi Belediye Başkanı Nazım Karahanov, park için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür etti. Heyet Nesimi Valiliği ve Nesimi Belediyesi'nde 3 gün süren temaslarda bulundu. TADEF Başkanı Bilal Dündar da; ''böyle güzel işler yapmaya gayret ediyoruz. Azerbaycan ve Türkiye arasında köprü vazifesi görüyoruz. Bunda da güçlü bir STK olmamızın önemi büyük. Türkiye'nin bir çok yerinde TADEF'e bağlı derneklerle bu köprü görevini iyi bir şekilde sürdürmek için gayret ediyoruz'' dedi.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat