Özdilek

Güncel

BA S K Soruyor: promosyon ödemesi buharmı olup uçmuştur ?

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

           

Kocaeli Bağımsız Sağlık-Sen Basın Açıklaması Şöyle

 İlimiz birinci basamak sağlık kuruluşlarında görev yapan ve aile hekimliği hizmeti veren 2000 personeli kapsayan banka anlaşması 31 Aralık 2011 tarihi itibarı ile sona erecektir. Bu amaçla yeni banka anlaşması ile ilgili müdürlük bünyesinde oluşturulan komisyon bankalarla anlaşmaya varamamış ve şu an için 15 Ocak 2012 tarihinde sağlık çalışanlarının hangi bankadan ve nasıl maaş ödemesi alacağı belirsizliğini korumaktadır. Aynı zamanda ekonomik sıkıntılar içinde olan sağlık çalışanlarının dört gözle beklediği promosyon ödemesi de buhar olup uçmuştur.

 

            Bağımsız Sağlık-Sen olarak aldığımız duyumlara göre banka komisyonu tarafından halihazırda anlaşması devam eden banka ile süre uzatma imkanı mevcut olduğu halde bu durumun değerlendirilmeyerek geçici olarak başka bir banka ile anlaşma yoluna gidileceği, bu anlaşmada personelin hakkı olan promosyon ödemesinden de faydalanamayacağı gibi, hesap hareketleri için sağlık çalışanlarının cebinden ilave para çıkmasına neden olacağı öğrenilmiştir.

 

Yetkililerden maaş anlaşmasının bir an önce yapılmasını ve bu anlaşmanın sağlık çalışanlarının haklarını koruyacak ve beklentilerini karşılayacak şekilde bir anlaşma olmasını istiyoruz.

 

 

 

                                                           Sami AYYILDIZ

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikası İl Başkanı

Bağımsız Sağlık-Sen Genel Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreteri

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat