Özdilek

Güncel

Bağımsız Sağlık Sen Hülagü'yü ziyaret etti

Bağımsız Sağlık Sen Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü'yü ziyaret etti

24 Ocak 2018 Saat: 23:33
Bağımsız Sağlık Sen Hülagüyü ziyaret etti
Bağımsız Sağlık Sen Hülagü'yü ziyaret etti

Kocaeli Bağımsız Sağlık Sen Şube Başkanı Sami Ayyıldız, Şube Teşkilatlanma Sekreteri Uğur Öcal, Denetim Kurulu Üyesi Serkan Ankun ve Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Baş Temsilcisi Serkan Şahin  ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü'yü makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

   Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sadettin Hülagü , Sami Ayyıldız ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret için teşekkür etti.

 

Hülagü Kocaeli Üniversitesi Onkoloji  bölümünün en kısa zamanda açılacağını ve bu bölümde çalışacak  150 personel kadrosunun alındığını, Kocaeli Üniversitesine yakışır bir şekilde camii ve kültür merkezi yapılacağına camii ve kültür merkezinin  alt katlarının katlı otopark olacağını  söyledi.

 

Başkan Ayyıldız, Rektör Prof. Dr. Hülagü’ye Bağımsız Sağlık Sen hakkında bilgilendirme yaparak sendikaca belirledikleri sıkıntılardan  mazeret tayinleri,döner sermaye ek ödeme, performans adaletsizliği ve  personel eksikliği sorunlarını iletti.mazeret tayinlerinin ise kurum hizmetlerini aksatmayacak bir şekilde değerlendirdiklerini ve  personel eksikliğinin giderilmesi için de çalıştıklarını belirtti. Rektör Hülagü Kocaeli Üniversitesi çalışanlarının sorunları ile yakından ilgilendiklerini belirtti.

Ayyıldız,  Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün çalışmalarını Kocaeli Bağımsız Sağlık -Sen olarak yakından takip ettiklerini, sadece ilimiz için  değil Marmara bölgesindeki sağlık hizmetleri açısından da önem arz eden Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine ve personeline yapılacak bütün yenilikleri ve iyileştirmeleri sendika olarak desteklediklerini belirterek; rektörümüze misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat