Özdilek

Güncel

Bakan tanıtımda hedefleri açıklayacak

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 24 Nisan’da aday tanıtım programını yapmayı planladıklarını belirterek, buradaki tanıtımda bakan Fikri Işık’ın ilçe ilçe hedefleri açıklayacağını ve bu hedefe göre çalışmaları yürüte

8 Nisan 2015 Saat: 14:14
Bakan tanıtımda hedefleri açıklayacak
Bakan tanıtımda hedefleri açıklayacak

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, dün Soğuksu’da milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından il binasında değerlendirme toplantısı yaptı. Kocaeli’yi kucaklayan bir listelerinin oluştuğunu belirten Ceyhan, listenin kendi listeleri olduğunu kaydetti. eski İl Başkanı Mahmut Civelek’in aday gösterilmemesinin genel başkanının takdiri olduğunu belirten Ceyhan, Civelek’in aday gösterilmemesine rağmen duruşu ile süreçten sıkıntı olmadığını gösterdiğini belirtti.

 

ADAY AÇIKLARKEN BİLE BİR ARADAYIZ

Aday adaylığı sürecinin 20 Şubat’a başladığını ve 20 Şubat’a sona erdiğini belirten İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, aday belirleme sürecini genel merkezin verdiği takvim doğrultusunda yaptıklarını belirtti. 25 Mart’tan itibaren üst komisyonun değerlendirmelerini yaparak 7 Nisan’da listelerin YSK’ya teslim edildiğini belirten Ceyhan, “Biz tüm aday adaylarımız, belediye başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları, ilçe başkanlarımızla bir araya geldik. Tüm aday adaylarını listeleri açıklarken dahi bir araya getiren tek teşkilatız” dedi.

 

BİZİM VE KOCAELİ’NİN LİSTESİ 

Listelerin açıklanmasında AKBİS sisteminde teyit etmelerinin geciktiğini belirten Ceyhan, “Kocaeli’yi kucaklayacak bir listemizi açıkladık. Kentimize en iyi hizmetleri yapacak bir listedir. Aday adaylarını aradık ya da onlar aradı. SKM’de görev almak istediklerini belirtti. Bu listeye ellerinden gelen desteği vereceklerini belirttiler. 11 kişilik liste bizim için sürpriz olmayan bir listedir. 73 aday adayımızdan ortaya çıkacak liste bizim listemiz ve Kocaeli’nin listedir dedik. En kısa zamanda adaylarla bir araya gelerek SKM çalışmalarımızı başlatacağız” dedi.

 

GENEL BAŞKANIN TAKDİRİ

Eski İl Başkanı Mahmut Civelek’in listede yer almaması ile ilgili soruları yanıtlayan Ceyhan, “Biz dava adamıyız. Her birimiz bu olaya dava şuuru ile bakıyoruz. Listede olsak da olmasak da bu davaya hizmet ederiz. Mahmut Civelek’in başarısı ortadadır. Bu başarıya herkesin büyük teşekkürü var. Süreç genel başkan nezlinde yapıldı. Bu genel merkezimizin takdiridir. Başkanımız süreci büyük bir olgunlukla karşıladı. İl başkanı olan abimizden başka davranış da beklemiyorduk” dedi.

 

HEPSİ BİRBİRİNDEN KIYMETLİ

Aday listesinde iki kadının seçilebilir noktada olduğunu ifade eden Ceyhan, “Bu dönem listenin ikinci sırasını kadına verdik. İlyas Şeker ve Zeki Aygün mevcut milletvekillerimiz. Mehmet Akif Yılmaz bu kenttin tanınan bir ismi. Cemalettin Kaflı Gebze ilçe başkanlığı yapan bir kardeşimiz. Sami Çakır geçmiş dönem 8’inci sıra adayımız. Müge Olşen ise geçmiş dönem 9’uncu sıra adayımız ve onu bu dönem meclise göndermek için çalışacağız. Halit Çokan, Yalçın Coştur ve Yahya Coşkun bu kentte iyi hizmet edecek arkadaşlarımızdır” dedi.

 

SEÇMEN DEĞERLENDİRECEK

Muhalefetin listeleri ve hedefleri ile ilgili sorulara yanıt veren Ceyhan, “Biz kimsenin hedefine bakmayız. Biz kendi işimize bakarız. 11 kişilik listemiz pırıl, pırıl, yüzümüze en küçük kara leke getirmeyecek listedir. En iyi başarı için çalışacağız. Eli sıkılmamış hiçbir vatandaş kalmayacak şekilde hazırlıkları sürdürüyoruz. CHP ve MHP listesini seçmen ve teşkilatları değerlendirmeli” dedi.

 

TANITIM 24 NİSAN’DA 

Aday tanıtım toplantısının Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın programına göre yapılacağını belirten Ceyhan, “Aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanımız 3 gün genel merkezin görevlendirmesi ile 3 gün yurt dışında olacak. Cumhurbaşkanı programı teyit edildikten sonra 24 Nisan’da yapmayı planlıyoruz. Burada Bakanımız Fikri Işık, il ve ilçe hedeflerimizi verecek ve biz bu hedeflere uygun çalışacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat